Τελευταία Νέα
Διεθνή

Novak: Η Ρωσία βρίσκεται μπροστά από το χρονοδιάγραμμα μείωσης της παραγωγής

Novak: Η Ρωσία βρίσκεται μπροστά από το χρονοδιάγραμμα μείωσης της παραγωγής
Ο υπουργός Ενέργειας της Ρωσίας υποστηρίζει, ότι η χώρα βρίσκεται μπροστά από το χρονοδιάγραμμα του Φεβρουαρίου, όπως έχει τεθεί από τη συμφωνία του ΟΠΕΚ
Η Ρωσία είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα του Φεβρουαρίου για τη μείωση της παραγωγής πετρελαίου, όπως δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Alexander Novak.
«Είμαστε γενικά μπροστά από το χρονοδιάγραμμα» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ύψος των περικοπών στην παραγωγή της Ρωσίας το Φεβρουάριο.
Εν τω μεταξύ, ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Alexander Novak και ο υπουργός Πετρελαίου του Ιράν Bijan Namdar Zangeneh σχεδιάζουν να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων σε συνάντηση που θα έχουν, συμπεριλαμβανομένης της συμμόρφωσης με την συμφωνία για την μείωση της παραγωγής πετρελαίου.
«Ο κατάλογος των θεμάτων είναι στάνταρ και αφορά στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου και την κατάσταση της αγοράς, λαμβάνοντας υπόψη ότι το Ιράν και η Ρωσία είναι συμβαλλόμενα μέρη της συμφωνίας που υπεγράφη στη Βιέννη» είπε ο Νόβακ.

Πηγή: www.worldenergynews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης