Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Άνετη επικράτηση του Fillon έναντι της Le Pen στο β’ γύρο των προεδρικών εκλογών

Γαλλία: Άνετη επικράτηση του Fillon έναντι της Le Pen στο β’ γύρο των προεδρικών εκλογών
Τις 30 ποσοστιαίες μονάδες φτάνει η μεταξύ τους διαφορά σύμφωνα με δημοσκόπηση
Μια εξαιρετικά άνετη νίκη προβλέπεται ότι θα πετύχει ο υποψήφιος της Δεξιάς, Francois Fillon έναντι της Marine Le Pen εφόσον αναμετρηθούν στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία τον ερχόμενο Μάιο, όπως αναφέρει δημοσκόπηση.
Βάσει της δημοσκόπησης της POP 2017, η οποία διενεργήθηκε μέσω ίντερνετ,  ο Fillon θα επικρατήσει με 63% έναντι 37% της Le Pen.
Πάντως, η δημοσκόπηση φέρει τον Fillon να μένει πίσω κατά μία με δύο ποσοστιαίες μονάδες από την Marine Le Pen στον πρώτο γύρο των εκλογών στις 23 Απριλίου αλλά τελικά να φτάνει στη νίκη χάρη στις ψήφους από τους ηττηθέντες του πρώτου γύρου, συμπεριλαμβανομένων και των Σοσιαλιστών.
Την έκπληξη, σύμφωνα με τη μέτρηση, μπορεί να κάνει ο Emmanuel Macron, ο πρώην υπουργός Οικονομικών του Francois Hollande, ο οποίος φέρεται να καταλαμβάνει ποσοστό 16% με 20% στον πρώτο γύρο των εκλογών και να βρίσκεται στην τρίτη θέση, αν και δεν αποκλείεται να πάρει ψήφους και από τον κεντρώο Francois Bayrou, ο οποίος ακόμα δεν έχει αποσαφηνίσει αν θα κατέβει ή όχι ως υποψήφιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης