Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Watsa (Fairfax): Πιστεύουμε στον ασφαλιστικό κλάδο της Ελλάδας - Επιτυχημένη η επένδυση στην Eurolife

tags :
Watsa (Fairfax): Πιστεύουμε στον ασφαλιστικό κλάδο της Ελλάδας - Επιτυχημένη η επένδυση στην Eurolife
Μιλώντας σε εκδήλωση του Ασφαλιστικού Ομίλου Eurolife ERB, που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του, ο Πρόεδρος της Fairfax Financial Holdings Limited εστίασε στην επενδυτική φιλοσοφία της Fairfax
Στην αξία της μακροπρόθεσμης επένδυσης στον Όμιλο Eurolife ERB και στην εμπιστοσύνη του στην Διοίκησή του Ομίλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο κ. Prem Watsa, Πρόεδρος του Ομίλου Fairfax, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, με τίτλο DIALOGUES2, που πραγματοποιήθηκε χθες στο περιστύλιο του Ζαππείου, παρουσία προσκεκλημένων από τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο.
Oι παρευρισκόμενοι μέσω των ερωτήσεων που τέθηκαν από τον κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Eurolife ERB στον κ. Prem Watsa, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για την ιστορία του Ομίλου Fairfax και να γνωρίσουν τις αξίες που οδήγησαν τον Όμιλο στην επιτυχημένη του πορεία, την επενδυτική φιλοσοφία και στρατηγική του, τις εκτιμήσεις του κ. Watsa για τις διεθνείς εξελίξεις και αγορές, καθώς και τις προοπτικές για την Ελλάδα και τον ασφαλιστικό κλάδο.
Παράλληλα, ο κ. Watsa αναφέρθηκε εκτενώς στα στοιχεία της Ελληνικής αγοράς που την καθιστούν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό, δημιουργώντας ισχυρές προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξη της χώρας.
Ειδικότερα, ο κ. Watsa δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την επένδυσή μας στην Eurolife ERB, κυρίως χάρη στη Διοικητική ομάδα της και τον Πρόεδρο και CEO, κ. Σαρρηγεωργίου, αλλά και γιατί αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία σε έναν κλάδο με σημαντικές προοπτικές.
Η Ελληνική οικονομία έχει περάσει αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια.
Εκτιμώ ότι η χώρα έχει ξεπεράσει τις περισσότερες προκλήσεις και γι΄ αυτό είμαι αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον που έρχεται».
Από την πλευρά του ο κ. Σαρρηγεωργίου υπογράμμισε: «Σήμερα ήταν μία ξεχωριστή βραδιά, με την παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου αλλά και άλλων σημαντικών προσώπων και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που όλοι μας είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε από κοντά τις απόψεις και ιδέες του κου Watsa για καίρια θέματα όπως οι παγκόσμιες προοπτικές και οι επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην Ελλάδα.
Είμαι διπλά χαρούμενος όμως, γιατί ο Όμιλος Eurolife ERB αποτελεί μέλος ενός τόσο μεγάλου Ομίλου, όπως είναι η Fairfax.
Η εμπιστοσύνη που έδειξε στην ελληνική ασφαλιστική αγορά μέσω της επένδυσής της στον Όμιλο της Eurolife ERB, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, είναι καθοριστική τόσο για τον κλάδο μας όσο και για την ίδια την Ελλάδα.
Στην ουσία αποτυπώνει το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές εταιρείες στην Ελλάδα που με πάθος και σωστό στρατηγικό σχεδιασμό μπορούν να αποτελέσουν ελκυστικές επενδυτικές επιλογές, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ισχυρές προοπτικές για το μέλλον.
Στην Eurolife ERB βιώνουμε καθημερινά το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ευελιξία στη λήψη των αποφάσεων και να διατηρούνται οι πρωτοβουλίες του ελληνικού management.
Σημεία – κλειδιά στην επιχειρηματική στρατηγική της Fairfax, τα οποία συνδυασμένα με την πολύτιμη τεχνογνωσία, την καινοτομία στη διαχείριση, τα εργαλεία και τον πελατοκεντρικό μας προσανατολισμό, δημιουργούν τις υποδομές για μια ισχυρή αναπτυξιακή προοπτική για τον Όμιλο μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης