Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Σε ποιον έλληνα τραπεζίτη….η τράπεζα του απαγόρευσε ακόμη και την φυσική παρουσία στον χώρο εργασίας – Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή….

 Σε ποιον έλληνα τραπεζίτη….η τράπεζα του απαγόρευσε ακόμη και την φυσική παρουσία στον χώρο εργασίας – Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή….
Απίστευτο και όμως αληθινό.
Θα σας διηγηθούμε μια ιστορία η οποία είναι 100% αληθινή και προφανώς προκαλεί έκπληξη.

Όλα ξεκινούν πριν 2 χρόνια  όταν αποφασίζουν ο τραπεζίτης μας…. να ιδρύσουν από κοινού με ένα άλλο στέλεχος της τράπεζας μια εταιρία που αξιοποιούσε ορισμένες τραπεζικές υπηρεσίες. Η εταιρία αυτή δεν συνδέεται με την τράπεζα αλλά αυτή η εταιρία πήρε όλες τις δουλειές της τράπεζας.
Ο τραπεζίτης πολύ, πολύ ψηλά στην ιεραρχία…ίσως πιο ψηλά δεν γίνεται ταυτόχρονα αποφάσισε και την μεταφορά της έδρας και με άλλο στέλεχος της τράπεζας τι έκαναν….πήγαν και αγόρασαν ακίνητα γύρω από την έδρα της τράπεζας. Εν συνεχεία τα πούλησαν αποκτώντας μεγάλη υπεραξία.
Τους τελευταίους μήνες αυτές οι περίεργες συναλλαγές έγιναν γνωστές και όταν αποκαλύφθηκε ότι η εταιρία που είχε συσταθεί με συγκεκριμένες δραστηριότητες είχε πελάτη την τράπεζα ξετυλίχθηκε το κουβάρι.
Ο υπεύθυνος σε ένα τομέα της τράπεζας εν γνώσει του τραπεζίτη και με την στήριξη και άλλων στελεχών από π.χ. συνάλλαγμα ή το ναυτιλιακό τι έκαναν προσπάθησαν να μεταφέρουν και άλλες εργασίες της τράπεζας σε αυτή την εταιρία …που δεν ανήκει στην τράπεζα.
Όταν ο μεγάλος….ποιος μεγάλος δεν έχει σημασία….αντιλήφθηκαν το κόλπο που είχε στηθεί αποφάσισαν να ξηλώσουν όλη την φάμπρικα.
Δεν είναι τυχαίο ότι σε μια τράπεζα εσχάτως αποχώρησαν πολλοί από άσχετα αντικείμενα κατά περίεργο τρόπο.
Το αποκορύφωμα όλων ο μεγάλος….όπως λέμε ο θείος από την Αμερική….απαγόρευσε ακόμη και την φυσική παρουσία του τραπεζίτη στην τράπεζα που επί χρόνια διοικούσε.
Ποια είναι η τράπεζα αυτή….είναι εύκολο να το βρείτε….

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης