Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Επιφυλακτικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές – Τάση από τις αγορές του εξωτερικού

tags :
ΧΑ: Επιφυλακτικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές – Τάση από τις αγορές του εξωτερικού
Η συνέχιση της υποχώρησης θα μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για επιλεκτικές τοποθετήσεις όπως φάνηκε και στη χθεσινή (3/12) συνεδρίαση
Το κλίμα στις αγορές του εξωτερικού αναμένεται να συνεχίσει να επηρεάζει το ΧΑ με τους αναλυτές να περιμένουν πως οι επενδυτές θα εμφανιστούν επιφυλακτικοί στη σημερινή συνεδρίαση και δεν αποκλείουν να συνεχιστούν οι πιέσεις.
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι μετοχές των τραπεζών, αλλά δεν αποκλείονται επιλεκτικές τοποθετήσεις στα χαμηλά, κάτι που φάνηκε και κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης και είχε ως αποτέλεσμα των περιορισμό των απωλειών.
Σημειώνεται πως οι μετοχές της ΕΛΒΕ διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,25 ευρώ ανά μετοχή.

Euroxx
Περιμένουμε η αδυναμία των ευρωπαϊκών αγορών να επηρεάσουν και την εγχώρια αγορά.

Eurobank Εquities
Η ελληνική αγορά παραμένει σε μεγάλο βαθμό εναρμονισμένη με τα διεθνή χρηματιστήρια τα οποία είναι αδύναμα λόγω των σχολίων του προέδρου των ΗΠΑ ότι μια εμπορική συμφωνία μπορεί να καθυστερήσει μέχρι και μετά τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Beta
Η νευρικότητα ίσως να συνεχιστεί στη σημερινή συνεδρίαση καθώς η ψυχολογία των επενδυτών κυριαρχείται από τη διεθνή τάση που παραμένει ασταθής.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης