Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Lamda Development: Η ΓΣ εξέλεξε νέα Επιτροπή Ελέγχου

tags :
Lamda Development: Η ΓΣ εξέλεξε νέα Επιτροπή Ελέγχου
Lamda Development: Η ΓΣ εξέλεξε νέα Επιτροπή Ελέγχου
Η εταιρεία με την επωνυμία «LAMDA DEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» (η «Εταιρεία») ανακοινώνει σύμφωνα με το αρ. 133 του ν. 4548/2018 και το αρ. 4.1.3.3. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών τα ακόλουθα:
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας (η Συνέλευση) που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 22.11.2019, στην έδρα της Εταιρείας, στο Μαρούσι Αττικής, Λεωφόρος Κηφισίας, αρ. 37Α, παρέστησαν νόμιμα 92 μέτοχοι, εκπροσωπούντες 59.221.253 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές επί συνόλου 79.721.775 κοινών ονομαστικών μετοχών. Κατά τα ανωτέρω, η απαρτία στην ως άνω Γενική Συνέλευση ανήλθε στο 74,28% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.
Η Συνέλευση ενέκρινε και για τα δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης τις σχετικές εισηγήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και αποφάσισε τα εξής:
1. Εξέλεξε νέα Επιτροπή Ελέγχου κατ' άρθρο 44 του Ν. 4449/2017με την ακόλουθη σύνθεση:
α. τον κο Χαρίτωνα Κυριαζή του Δημητρίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ως Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου, ανεξάρτητο, κατά την έννοια του αρ. 4 του Ν. 3016/ 2002.
β. τον κο Δημήτριο Αφεντούλη του Νικολάου,  μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ως Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου  και
γ. τον κο Κωνσταντίνο Σφακάκη του Εμμανουήλ, τρίτο πρόσωπο εκτός Εταιρείας, ανεξάρτητο κατά την έννοια του αρ. 4 του Ν. 3016/2002, ως Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.
Η θητεία της νέας Επιτροπής Ελέγχου αποφασίστηκε να είναι τριετής, αρχομένη από της εκλογής αυτών από τη Συνέλευση.
2. Επιβεβαίωσε την απώλεια της ιδιότητας του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους για τους κ.κ. Ευτύχιο Βασιλάκη και Οδυσσέα Κυριακόπουλο, διατηρώντας τους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ως μη εκτελεστικά μέλη του, ενώ κατά τα λοιπά παραμένει η υφιστάμενη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, το οποίο πλέον θα περιλαμβάνει δύο ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη, ήτοι τους κ.κ. Χαρίτωνα Κυριαζή και Γεώργιο Γεράρδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης