Τελευταία Νέα
Διεθνή

Farage: Το Brexit είναι η αρχή μιας πολιτικής επανάστασης

tags :
Farage: Το Brexit είναι η αρχή μιας πολιτικής επανάστασης
Το Κόμμα του Brexit στέκεται στο πλευρό των μικρών επιχειρήσεων και των πιο αδύναμων πολιτών είπε ο Farage
Την θέση ότι το Brexit είναι η αρχή και όχι το τέλος μιας απόλυτα αναγκαίας πολιτικής επανάστασης διατύπωσε ο επικεφαλής του Κόμματος του Brexit, Nigel Farage, ο οποίος υποστήριξε πως το κόμμα του θα είναι παρών στην πολιτική σκηνή της Μ. Βρετανίας τα επόμενα χρόνια.
Ενόψει των εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου ο Farage υποστηρίζει ότι ο επικεφαλής των Εργατικών, Jeremy Corbyn αρνείται να απαντήσει για το εάν θα στηρίξει την παραμονή ή την αποχώρηση της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ σε ένα δεύτερο δημοψήφισμα, ενώ τόνισε ότι θα παρακολουθήσει πολύ προσεκτικά τα όσα θα πει την ερχόμενη Κυριακή ο Boris Johnson.
Ο Farage είπε ότι υπάρχουν 130 έδρες, τις οποίες οι Συντηρητικοί δεν έχουν κερδίσει και δεν θα κερδίσουν ποτέ, υποστηρίζοντας πως το Κόμμα του Brexit στέκεται στο πλευρό των μικρών επιχειρήσεων και των πιο αδύναμων πολιτών.
Παράλληλα κατηγόρησε τους Συντηρητικούς ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να μειώσουν τον αριθμό των μεταναστών, διότι υποστηρίζουν τις μεγάλες επιχειρήσεις που θέλουν φθηνό εργατικό δυναμικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης