Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πως η Amadeus με την AI απλοποιεί το ταξίδι

tags :
Πως η Amadeus με την AI απλοποιεί το ταξίδι
Το AI καθίσταται απαραίτητο για τους μετακινούμενους ταξιδιώτες αλλά και τους επιχειρηματίες του κλάδου
Τα συστήματα AI στην ταξιδιωτική βιομηχανία εκτιμάται ότι θα της δώσουν πρόσθετη αξία 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2035, κάτι περισσότερο από το διπλάσιο της αξίας που μπορεί να επιτευχθεί μέσω των παραδοσιακών αναλυτικών στοιχείων.
Το AI καθίσταται απαραίτητο για τους μετακινούμενους ταξιδιώτες αλλά και τους επιχειρηματίες του κλάδου.
Ιδιαίτερα οι πράκτορες μπορούν με την AI να κατανοήσουν καλύτερα και να εμπνεύσουν τους ταξιδιώτες.
Και να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες εμπειρίες για απαιτητικούς πελάτες που κινούνται μεταξύ συσκευών και καναλιών.
Για το σκοπό αυτό, η Amadeus ενδυναμώνει τις νεοσύστατες εταιρίες και τους ανεξάρτητους προγραμματιστές να κερδίσουν ένα πλεονέκτημα ξεκινώντας μια νέα σειρά διεπαφών προγραμματισμού εφαρμογών AI (APIs) ως μέρος του προγράμματος Amadeus for Developers.
Αυτά τα API θα επιτρέψουν στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν λύσεις που να προβλέπουν, μεταξύ άλλων, την πρόθεση ταξιδιού, τη συμπεριφορά του ταξιδιώτη και τις καθυστερήσεις των πτήσεων, χωρίς να χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία σε AI ή δεδομένα.
Να δημιουργούν συναρπαστικές εφαρμογές που βασίζονται σε AI με ολοκαίνουργιες λειτουργίες που μπορούν να μεταμορφώσουν την εμπειρία ταξιδιού.
Οι ιδέες προσφέρονται στον κατάλογο API της Amadeus για συνεργάτες και κάθε προγραμματιστής μπορεί να ξεκινήσει τη δοκιμή των API σε λιγότερο από τρία λεπτά.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης