Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΙΑΣΩ: 26o Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού

tags :
ΙΑΣΩ: 26o Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού
Καθημερινά, θα υπάρχει θεωρητική εκπαίδευση 23 ωρών με ομιλίες και παρουσιάσεις και πρακτική εκπαίδευση 8 ωρών των συμμετεχόντων στα ενδεδειγμένα Νοσηλευτικά Τμήματα της Κλινικής
Στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, θα πραγματοποιηθεί το "26° Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού" της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του ΙΑΣΩ, από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.
Tο επιστημονικό πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει καταρτισθεί βάσει των Οδηγιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Συλλόγου Μαιών Μαιευτών Αθήνας.
Καθημερινά, θα υπάρχει θεωρητική εκπαίδευση 23 ωρών με ομιλίες και παρουσιάσεις και πρακτική εκπαίδευση 8 ωρών των συμμετεχόντων στα ενδεδειγμένα Νοσηλευτικά Τμήματα της Κλινικής.
Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν ως ομιλητές διακεκριμένοι επιστήμονες Επαγγελματίες Υγείας με πολυετή εμπειρία και συμβολή στην υποστήριξη, προαγωγή και προώθηση του Μητρικού Θηλασμού στη χώρα μας.
Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ η Έναρξη του Σεμιναρίου κατά την οποία θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δρ Γεώργιος Σταματίου, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ, ο κ. Εμμανουήλ Διακομανώλης, Καθηγητής Μ/Γ Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ, ο κ. Δημήτριος Κωνσταντίνου, Παιδίατρος – Νεογνολόγος, Διευθυντής Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών ΙΑΣΩ, η κα. Σοφία Μπίτη, Μαία, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Διεύθυνσης ΙΑΣΩ, καθώς και η κα. Βικτωρία Βιβιλάκη, Μαία RM PgCert MMedSc PhD, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Μαιευτικής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Αθηνών.
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε Επαγγελματίες Υγείας και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για δηλώσεις συμμετοχής: Γραμματεία Νοσηλευτικής Διεύθυνσης στα τηλέφωνα: 210 618 4155 & 210 618 4199.

Image

Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης