Πολιτική

Βαρουφάκης: Ανόητες οι αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια – Ο Χρυσοχοΐδης θα έπρεπε να διώκεται

Βαρουφάκης: Ανόητες οι αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια – Ο Χρυσοχοΐδης θα έπρεπε να διώκεται
Το ότι ήταν μαζική η πορεία του Πολυτεχνείου το οφείλουμε στον κ. Μητσοτάκη είπε ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25
Ανόητες χαρακτήρισε τις αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25, Γ. Βαρουφάκης, ο οποίος επιτέθηκε κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη αναφέροντας πως είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να είναι σε αυτό το υπουργείο και ότι κανονικά θα έπρεπε να διώκεται.
«Ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι ο τελευταίος που έχει το δικαίωμα να είναι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Το 2012 μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο διέσυραν τις οροθετικές γυναίκες, κάτι που έχει χαρακτηριστεί πανευρωπαϊκά ως η μεγαλύτερη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Τον έχω ρωτήσει τέσσερις φορές στη Βουλή για το θέμα και δεν έχει τολμήσει να απαντήσει.
Θα έπρεπε να διώκεται» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Βαρουφάκης, ο οποίος χαρακτήρισε ανόητες τις αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια και λάθος την επέμβαση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ.
«Όποιος δεν μπορεί να διοικήσει το πανεπιστήμιο να παραιτηθεί.
Όχι να έρχονται τα ΜΑΤ μέσα στην αυλή και η σύγκλητος να κλείνει προληπτικά για μία εβδομάδα το πανεπιστήμιο» είπε ο κ.Βαρουφάκης, τονίζοντας για τα Εξάρχεια ότι «το πρόβλημα των Εξαρχείων είναι τα ναρκωτικά».
«Αυτό είναι που έχει αποδιοργανώσει τον κοινωνικό ιστό της περιοχής» υποστήριξε ο κ.Βαρουφάκης, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία για το Πολυτεχνείο, είπε ότι «δεν τον είδα, δεν ήταν μεγάλη η παρουσία του, πήγε μέχρι το Σύνταγμα».
«Η ομορφιά αυτής της πορείας ήταν πως ήταν ειρηνική.
Το ότι ήταν μαζική το οφείλουμε στον κ. Μητσοτάκη, γιατί ήταν αντίδραση στον συνδυασμό αυταρχισμού και οικονομικής πολιτικής που ασκεί.
Δεν υπάρχει νομοσχέδιο που να μην έχει τροπολογία υπέρ κάποιου ολιγάρχη» ανέφερε ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης