Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Mazars Μεγάλος Χορηγός του 11ου Tax Forum στη Θεσσαλονίκη

tags :
Η Mazars Μεγάλος Χορηγός του 11ου Tax Forum στη Θεσσαλονίκη
Ο τίτλος του φετινού Forum ήταν «Φορολογία και οικονομική ανάπτυξη με κλειδί την ψηφιακή ωριμότητα»
Η Mazars, συμμετείχε και φέτος ως Μεγάλος Χορηγός στο 11ο Thessaloniki Tax Forum που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στις 18 Νοεμβρίου 2019.
Ο τίτλος του φετινού Forum ήταν «Φορολογία και οικονομική ανάπτυξη με κλειδί την ψηφιακή ωριμότητα».
Η Ασπασία Μαλιάγκα, Tax Director της Mazars στην Ελλάδα, μίλησε για τις νέες υποχρεώσεις και τις φορολογικές αρχές καθώς και για τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και την αύξηση της συμμόρφωσης. Επίσης, μίλησε εκτενώς για την αναγκαιότητα ψηφιοποίησης της Φορολογικής Διοίκησης και τον καθοριστικό ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού για την ομαλή τεχνολογική υλοποίηση. Ακόμα, ανέφερε ότι για την επιτυχή ψηφιοποίηση της Φορολογικής Διοίκησης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η εμπειρία από άλλες χώρες και ότι είναι αναγκαίο να αλλάξει η νοοτροπία απέναντι στους φορολογούμενους έτσι ώστε να μπορέσει η φορολογική διοίκηση να είναι αποτελεσματική απέναντι στις νέες προκλήσεις της ψηφιακής εποχής.
Το ετήσιο Tax Forum του Επιμελητηρίου αποτελεί κορυφαίο θεσμό φορολογικού ενδιαφέροντος με κεντρική και περιφερειακή παρουσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης