Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κωτσόβολος: Δημιουργεί την υπηρεσία Pay Express που καταργεί την αναμονή στα ταμεία

Κωτσόβολος: Δημιουργεί την υπηρεσία Pay Express που καταργεί την αναμονή στα ταμεία
Η Pay Express δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες, που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας γρήγορα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χωρίς να περάσουν από κάποιο ταμείο
Μια νέα υπηρεσία θα εγκαινιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η εταιρία Κωτσόβολος, την Pay Express που διευκολύνει τις αγορές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στοχεύει να διευκολύνει τις αγορές και να βελτιώσει περαιτέρω το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, καθώς η χρήση της καταργεί την αναμονή στο ταμείο.
Η Κωτσόβολος, αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας, δημιούργησε το Pay Express, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες, που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους γρήγορα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χωρίς να περάσουν από κάποιο ταμείο, παρά μόνο μέσω του τερματικού pos που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων.
Επιπλέον, η υπηρεσία Pay Express μπορεί να εξυπηρετήσει τις παραγγελίες μέσω internet που έχουν επιλέξει το collect@store.
Η νέα υπηρεσία Pay Εxpress, σε συνδυασμό με τα Ταμεία Express, μια ακόμη πρωτιά της Κωτσόβολος, έρχεται να συμπληρώσει και να αναβαθμίσει την εμπειρία αγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης