Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΜέΡΑ25: Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης για τη «στρατηγική της έντασης»

tags :
ΜέΡΑ25: Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης για τη «στρατηγική της έντασης»
Το ΜέΡΑ 25 εκφράζει με ανακοίνωση του, την ανησυχία του για τα περιστατικά βίας από τα ΜΑΤ
Την έντονη ανησυχία του «για τη στρατηγική έντασης που ξεδιπλώνουν καθημερινά οι δυνάμεις που θεσμικά είναι επιφορτισμένες να διατηρούν την τάξη», εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.
«Το τελευταίο κρούσμα, μιας βίαιης επίθεσης των ΜΑΤ εναντίον αβλαβών και άοπλων συγκεντρωμένων πολιτών μέσα στο χώρο της Ευελπίδων, θα δοκιμάσει στο έπακρο τις ακροβατικές ικανότητες του κυρίου Χρυσοχοϊδη προκειμένου να το εντάξει σε κάποιο πλαίσιο "πάταξης της ανομίας": κάμερες μέσων ενημέρωσης κατέγραψαν ότι δεν υπήρξε ούτε ανομία ούτε πρόκληση, συνεπώς ο κ. Χρυσοχοϊδης που κατά δήλωσή του ψήφισε χωρίς να το έχει διαβάσει ολόκληρο Μνημόνιο, πιθανότατα δε διάβασε επίσης ότι η "συνάθροιση άνω των τριών ατόμων" δε συνιστά πλέον αδίκημα», αναφέρει.
Το ΜέΡΑ 25 τονίζει επίσης ότι «Θέλουμε όμως να μοιραστούμε την ανησυχία μας, και να τη μεταφέρουμε στον ίδιο τον Πρωθυπουργό υπογραμμίζοντας ότι: 
«Να ανησυχείτε κύριε Μητσοτάκη. Γιατί η στρατηγική αυτή μπορεί να έχει πρόσκαιρα επικοινωνιακά οφέλη στις δεξαμενές απ' τις οποίες αντλείτε ψηφοφόρους, αλλά σας βάζει σε μια διόλου κολακευτική παρέα ανελεύθερων, αυταρχικών καθεστώτων που έχουν τουλάχιστο τη στατιστική τάση να μην μακροημερεύουν.
Να ανησυχείτε κύριε Μητσοτάκη. Γιατί μια πρόχειρη ματιά στον ξένο Τύπο (δε χρειάζεται καν να αναγκαστείτε να διαβάσετε τους Financial Times) αποτυπώνει ένα κύμα εξεγέρσεων πολιτών ενάντια σε κυβερνήσεις που τους φτωχαίνουν οικονομικά και τους καταπιέζουν αστυνομικά, και ξέρετε πολύ καλά, κι ας μη μπορείτε να το ομολογήσετε, ότι η πιστή εφαρμογή των μνημονιακών δεσμεύσεων σε συνδυασμό με το επόμενο ξέσπασμα της Κρίσης, θα πλήξουν την τσέπη των Ελλήνων πολιτών και θα κονιορτοποιήσουν ακόμα και το ξεπούλημα που αποκαλείτε "επενδύσεις".
Να ανησυχείτε κύριε Μητσοτάκη. Γιατί όταν οι πολίτες φτάσουν ν' αναρωτιούνται ποιος θα προστατεύσει τον πολίτη απ' τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, πολύ γρήγορα θα ψάχνουν και κάποιον να φέρει μια νέα Δημοκρατία για να τον προστατεύσει από τη "Νέα Δημοκρατία"».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης