Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ιnfo Quest: Εκπαίδευση συνεργατών στις δικτυακές λύσεις της Cisco

tags :
Ιnfo Quest: Εκπαίδευση συνεργατών στις δικτυακές λύσεις της Cisco
Ιnfo Quest: Εκπαίδευση συνεργατών στις δικτυακές λύσεις της Cisco
Η Ιnfo Quest Technologies, με στόχο την ταχύτερη αξιοποίηση από όλο το εύρος της Ελληνικής αγοράς των νέων Cloud Managed λύσεων Cisco Meraki Wi-Fi 6 & Small Business σε συνεργασία με τη Cisco, διοργάνωσε τις Cisco Cloud Demo Days, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνεργάτες – μεταπωλητές της, να εκπαιδευτούν σε ειδικά διαμορφωμένα labs, γύρω τις Cloud based δικτυακές λύσεις της Cisco.
Οι Cloud Managed λύσεις της Cisco αντιπροσωπεύoυν τη νέα γενιά δικτυακών λύσεων της εταιρείας, με πολλά και ποικίλα οφέλη, αποτελώντας, ταυτόχρονα, μια οικονομική και ευέλικτη λύση ακόμα και για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, σημειώνει η εταιρία.
Με τις νέες λύσεις η δικτύωση, η ασφάλεια, η επεκτασιμότητα, η αξιοποίηση και η διαχείριση όλων των δεδομένων, πραγματοποιούνται με έναν ευέλικτο, απλό, φιλικό και ολοκληρωμένο τρόπο, δίνοντας στην επιχείρηση, τη δυνατότητα να διασυνδέσει και να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τα οφέλη του «multicloud» κόσμου.
Η λύση Meraki παρέχει ταχύτατους χρόνους παραμετροποίησης και θέσης σε λειτουργία του εξοπλισμού μέσω του Meraki dashboard, μιας τόσο φιλικής προς τον χρήστη cloud πλατφόρμας, η οποία εξαλείφει την ανάγκη του command line. Επίσης, εξασφαλίζει κεντρική επίβλεψη και διαχείριση του δικτύου, ασφαλείς δικτυακές συνδέσεις, κεντρικοποιημένες πολιτικές ασφαλείας, υψηλή διαθεσιμότητα, αυτόματες αναβαθμίσεις, ευελιξία, επεκτασιμότητα, καθώς και πιο αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη του δικτύου.
Η Small Business Cloud λύση FindIT Network Manager, εξασφαλίζει κεντρική επίβλεψη, διαμόρφωση και διαχείριση του δικτύου σε τρία επίπεδα.
Στο συνολικό, επιτρέποντας τη δυνατότητα παροχής της υπηρεσίας σε τελικούς πελάτες, στο δίκτυο του πελάτη, και στο επίπεδο συσκευής.
Είναι απλή στην εγκατάσταση και λειτουργία, παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση στο δίκτυο χωρίς τη χρήση VPN, αυτόματες ειδοποιήσεις για διαθεσιμότητα αναβαθμίσεων και με δυνατότητα εφαρμογής αυτών στις δικτυακές συσκευές.
Η Info Quest Technologies θα παρουσιάσει τις Cloud Managend λύσεις της Cisco, στο INFOCOM WORLD CONFERENCE 2019, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, στο οποίο συμμετέχει ως Χορηγός, στην ενότητα 2 με θέμα «Companies 4.0: Digital Transformation in Action”.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης