Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Αύριο (19/11) τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου της Fourlis – Οι εκτιμήσεις των αναλυτών

tags :
Αύριο (19/11) τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου της Fourlis – Οι εκτιμήσεις των αναλυτών
Περαιτέρω ενίσχυση των πωλήσεων περιμένουν οι αναλυτές στο τρίτο τρίμηνο μετά τη βελτίωση που καταγράφθηκε στο δεύτερο τρίμηνο 
Αύριο 19/11 μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύει η Fourlis αποτελέσματα τρίτου τριμήνου, ενώ η διοίκηση θα ενημερώσει τους αναλυτές μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη.
Σύμφωνα με τη Euroxx οι βελτιωμένες τάσεις που επικράτησαν στο δεύτερο τρίμηνο αναμένεται να επιταχυνθούν στο τρίτο, με τις πωλήσεις του ομίλου να αυξάνονται 4,1% και στα 128,7 εκατ. ευρώ.
Οι πωλήσεις των ΙΚΕΑ εκτιμάται ότι θα ενισχυθούν 2,7% λόγω καλής πορείας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Οι πωλήσεις των Intersport αναμένονται ισχυρές πωλήσεις από το εσωτερικό αλλά και βελτιωμένες θετικές τάσεις από το εξωτερικό κυρίως λόγω της αύξησης με διψήφιο ποσοστό των πωλήσεων στην Τουρκία οι οποίες θα έχουν επηρεαστεί από συναλλαγματικές διαφορές.
Συνολικά εκτιμάται αύξηση πωλήσεων 6,8% και στα 44,3 εκατ. ευρώ.
Τα EBITDA προ της επίδρασης του λογιστικού προτύπου 16 αναμένεται να είναι αυξημένα κατά 4,4% και στα 16,4 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη στα 7,5 εκατ. ευρώ.
Σε επίπεδο εννεαμήνου τα καθαρά κέρδη αναμένονται στα 6,4 εκατ. ευρώ έναντι 7,6 εκατ. ευρώ στο περσινό εννεάμηνο.
Σύμφωνα με τη Eurobank Equities αναμένεται αξιόλογη βελτίωση με τα έσοδα να αυξάνονται 5,8% από 4,5% στο δεύτερο τρίμηνο και τα συγκρίσιμα EBITDA στα 16,9 εκατ. ευρώ με άνοδο 7%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης