Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Η ΝΔ στήνει επικοινωνιακά show - Το κυβερνητικό σχέδιο για τη ΔΕΗ οδηγεί σε απαξίωση του πυλώνα του ενεργειακού μας συστήματος

Φάμελλος: Η ΝΔ στήνει επικοινωνιακά show - Το κυβερνητικό σχέδιο για τη ΔΕΗ οδηγεί σε απαξίωση του πυλώνα του ενεργειακού μας συστήματος
«Δεν έχουμε ακούσει κανένα σοβαρό σχέδιο για τη ΔΕΗ», τονίζει ο Σ. Φάμελλος
«Χυδαία προπαγάνδα» χαρακτηρίζει τις κατηγορίες της ΝΔ για ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με τους «μπαχαλάκηδες» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας για προσπάθεια αποπροσανατολισμού «από τα προβλήματα που η ίδια δημιουργεί».
Ο κ. Φάμελλος σε συνέντευξή του στη Realnews, τονίζει πως «είναι προφανές ότι η ΝΔ προσπαθεί να αποπροσανατολίσει από το μπάχαλο που δημιούργησε στο προσφυγικό ή με την αλλαγή θέσης στο μακεδονικό και γενικά  από τα προβλήματα που η ίδια δημιουργεί.
Στήνει  επικοινωνιακά μια αντίθεση για να ικανοποιήσει τη συντηρητική της ομάδα, με στόχο να απαξιώσει τα δημόσια πανεπιστήμια και να προχωρήσει στην ίδρυση ιδιωτικών.
Στήνει επικοινωνιακά σόου στα Εξάρχεια, στις σχολές, ακόμα και σε κινηματογράφους και κλάμπ, ώστε αν δείξει ότι τάχα εφαρμόζει τη νομιμότητα».
Για την υποδοχή προσφύγων και μεταναστών στον Πειραιά, δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και τονίζει την ανάγκη «να μην αφήσουμε το δηλητήριο του ρατσισμού και του φόβου να πνίξει την κοινωνία μας».
Για τη ΔΕΗ, ο κ. Φάμελλος σημειώνει πως «δεν έχουμε ακούσει κανένα σοβαρό σχέδιο για τη ΔΕΗ» και  επικρίνει το κυβερνητικό σχέδιο εξυγίανσης της επιχείρησης, λέγοντας ότι συνιστά «επιστροφή στο 2012» καθώς και ότι οδηγεί σε «απαξίωση του πυλώνα του ενεργειακού μας συστήματος».
Τέλος, κληθείς να αναφέρει εάν συμφωνεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη ριζικών αλλαγών στο εσωτερικό του, απαντά ότι το κόμμα πρέπει να δυναμώσει οργανωτικά και προγραμματικά «με τρόπο καινοτόμο, δημιουργικό και φιλικό προς τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των πολιτών».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης