Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διατήρηση του ανοδικού momentum περιμένουν οι αναλυτές με το βλέμμα στη λήξη των παραγώγων

tags :
ΧΑ: Διατήρηση του ανοδικού momentum περιμένουν οι αναλυτές με το βλέμμα στη λήξη των παραγώγων
Μετά από τρεις ανοδικές συνεδριάσεις η αγορά θα προσπαθήσει να αφομοιώσει τα νέα επίπεδα τιμών με τη θετική ψυχολογία να διατηρείται 
Το θετικό momentum αναμένεται να διατηρηθεί και στη σημερινή συνεδρίαση με την αγορά να στρέφει το βλέμμα της και στη λήξη των συμβολαίων και των δικαιωμάτων επί δεικτών.
Η αγορά έχει καταγράψει τρεις ανοδικές συνεδριάσεις με τον τραπεζικό δείκτη και τις περισσότερες μετοχές να γράφουν νέα υψηλά έτους στη χθεσινή (14/11) συνεδρίαση.
Το βλέμμα θα παραμείνει στραμμένο στις τράπεζες αλλά και στην Coca Cola η οποία έχει ενισχυθεί 10% στις τελευταίες δύο συνεδριάσεις.
Η Coca Cola ανακοίνωσε χθες την έκδοση δεκαετούς ομολόγους 500 εκατ. ευρώ με επιτόκιο 0,625% το οποίο θα διαπραγματεύεται στο χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Euroxx
Περιμένουμε το θετικό momentum να συνεχιστεί με την αγορά να προσπαθεί να αφομοιώσει τα πρόσφατα κέρδη. Συμβόλαια και δικαιώματα σε δείκτες λήγουν σήμερα.

Eurobank Equities
Περιμένουμε οι τιμές στη σημερινή συνεδρίαση να κινηθούν υψηλότερα μετά το χθεσινό momentum και το υποστηρικτικό σκηνικό.

Beta
Η ανοδική ψυχολογία στον τραπεζικό κλάδο ενόψει της ολοκλήρωσης του σχεδίου Ηρακλής θα δώσει τον τόνο για μία ακόμη συνεδρίαση κατά την άποψή μας.
Άλλη μία ανοδική κίνηση με ηπιότερο ρυθμό αναμένεται για σήμερα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης