Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόρεια Κορέα κατά Joe Biden: Λυσσασμένο σκυλί, θα έπρεπε να ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου

Βόρεια Κορέα κατά Joe Biden: Λυσσασμένο σκυλί, θα έπρεπε να ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου
Η βορειοκορεατική κυβέρνηση κατηγορεί τον Joe Biden ότι προσέβαλε τον ηγέτη της Β. Κορέα Kim Jong un
Δριμεία προσωπική επίθεση κατά του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ και υποψηφίου των Δημοκρατικών για το προεδρικό αξίωμα στις εκλογές του 2020 εξαπολύει η Βόρεια Κορέα με την κατηγορία ότι ο Αμερικάνος πολιτικός προσέβαλε τον επικεφαλής της Β. Κορέας, Kim Jong un.
Με μια ασυνήθιστα έντονη ρητορική η βορειοκορεατική κυβέρνηση χαρακτηρίζει τον Joe Biden «λυσσασμένο σκυλί» που θα έπρεπε να «ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου» με ρόπαλο.
«Ο Biden είχε το θράσος να αποπειραθεί να προσβάλλει την αξιοπρέπεια της ανώτατης ηγεσίας της ΛΔ Κορέας.
Τα λυσσασμένα σκυλιά σαν τον Biden μπορεί να βλάψουν πολύ κόσμο αν αφήνονται ελεύθερα.
Πρέπει α ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου με ρόπαλο, πριν να είναι πολύ αργά, πράγμα που θα ήταν ωφέλιμο και για τις ίδιες τις ΗΠΑ» ανέφερε το σχετικό κείμενο της βορειοκορεατικής κυβέρνησης, το οποίο μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Β. Κορέας KCNA.
Όπως αναφέρει το Reuters δεν είναι σαφές τι ώθησε τη Β. Κορέα να προχωρήσει σε μια τόσο έντονη προσωπική επίθεση, αν και εικάζεται ότι αφορμή μπορεί να αποτέλεσε βίντεο της ομάδας της προεκλογικής εκστρατείας του Biden, το οποίο καταφέρεται εναντίον της εξωτερικής πολιτικής του προέδρου Donald Trump που κατ’ αυτήν συνίσταται στο να «πλέκει το εγκώμιο δικτατόρων και τυράννων και να σπρώχνει μακριά μας τους συμμάχους μας».
Μάλιστα τη στιγμή που εκφωνείται η λέξη «τυράννων», στην οθόνη εμφανίζεται φωτογραφικό στιγμιότυπο από την ιστορική χειραψία του Trump με τον Kim Jong un στη Σιγκαπούρη, τον Ιούνιο του 2018.
Μάλιστα το KCNA φάνηκε να επαναλαμβάνει εναντίον του Biden ένα από τα παρατσούκλια που του χάρισε ο Trump, το «νυσταλέος Τζο», αναφέροντας πως οι Αμερικανοί τον αποκαλούν «Μπάιντεν που ακόμα κοιμάται».
«Ο Biden είναι η ενσάρκωση του τελευταίου σταδίου της άνοιας και είναι καιρός να φύγει από τη ζωή» αναφέρει το KCNA, το οποίο είχε καταφερθεί και τον περασμένο Μάιο κατά του Biden χαρακτηρίζοντας τον «βλάκα» και «ηλίθιο με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης