Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η SQLearn καλωσορίζει τη νέα της συνεργασία με τις Kyklades Maritime Corporation

tags :
Η SQLearn καλωσορίζει τη νέα της συνεργασία με τις Kyklades Maritime Corporation
Το Dolphin System της SQLearn είναι ένα διαδικτυακά προσβάσιμο σύστημα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ειδικά σχεδιασμένο για τις ναυτιλιακές εταιρείες
Η SQLearn είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με τη ναυτιλιακή εταιρεία Kyklades Maritime Corporation, παρέχοντας υπηρεσίες e-learning σε ολόκληρο τον στόλο της μέσω του Dolphin System.
Το Dolphin System είναι ένα διαδικτυακά προσβάσιμο σύστημα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ειδικά σχεδιασμένο για τις ναυτιλιακές εταιρείες.
Αποτελείται από την κεντρική πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης στη στεριά, την πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης που εγκαθίσταται σε κάθε πλοίο και τέλος το Σύστημα Διαχείρισης Εκπαιδευτικής Δραστηριότητας (Training Management System).
Η εταιρεία Kyklades Maritime Corporation για την εκπαίδευση του πληρώματός της θα χρησιμοποιήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Resilience Training Programme» της Dolphin Library, το οποίο αποτελείται από ηλεκτρονικά μαθήματα που αφορούν
στη βελτίωση της ικανότητας του πληρώματος να διαχειρίζεται με επιτυχία αγχωτικές καταστάσεις και προκλήσεις και να λαμβάνει αποτελεσματικές αποφάσεις.
Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Kyklades Maritime Corporation κ. Δημήτρης Πατρίκιος: «Οι Kyklades Maritime Corporation είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που επενδύει σε σύγχρονα και αποτελεσματικά πλοία, τα οποία λειτουργούν με τα πιο εξελιγμένα και ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης που διατίθενται στην αγορά.
Ως εκ τούτου, πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας με την εταιρεία SQLearn θα ανταποκριθεί στις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε θέσει ως εταιρεία στην παροχή εξειδικευμένης εκπαίδευσης του πληρώματός μας μέσω των καινοτόμων μαθημάτων
ηλεκτρονικής εκπαίδευσης. Δεδομένου ότι ως εταιρεία έχουμε στον πυρήνα των δραστηριοτήτων μας ένα άρτια εκπαιδευμένο πλήρωμα και ασφαλείς επιχειρήσεις, η συνεργασία μας με την SQLearn ήταν αναπόφευκτη απόφαση για μας».
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχτούμε στον «στόλο» της SQLearn τη ναυτιλιακή εταιρεία Kyklades Maritime Corporation.
Τα μαθήματα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης που παρέχουμε στους πελάτες μας από τον χώρο της ναυτιλίας περιλαμβάνουν την εξειδικευμένη γνώση και την απαιτούμενη πληροφορία σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Η αφοσίωσή μας στις ανάγκες των πελατών μας βρίσκεται στο επίκεντρο των αξιών μας», δήλωσε ο κ. Σπύρος Γκούμας, Διευθύνων Σύμβουλος της SQLearn.

Σχετικά με την SQLearn
H SQLearn είναι ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2006 και δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών e-learning, με αποκλειστική ειδίκευση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν τη συμβουλευτική, την τεχνική υποστήριξη, την εγκατάσταση και παραμετροποίηση πλατφόρμας σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης, καθώς και την παραγωγή ηλεκτρονικών μαθημάτων.
Η εταιρεία παρέχει λύσεις e-learning στον χώρο της ναυτιλίας μέσω της Dolphin Platforms, στον τραπεζικό και ασφαλιστικό κλάδο μέσω της Profit Platforms και σε διάφορες εταιρείες και οργανισμούς μέσω της Master Platforms.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης