Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

BofA: Τιμή - στόχος τα 168 δολάρια και σύσταση «buy» για την Walt Disney - Σημαντικά οφέλη από την πλατφόρμα Disney+

tags :
BofA: Τιμή - στόχος τα 168 δολάρια και σύσταση «buy» για την Walt Disney - Σημαντικά οφέλη από την πλατφόρμα Disney+
BofA: Σημαντικά οφέλη από την πλατφόρμα Disney+ για την Walt Disney
Η πολυαναμενόμενη πλατφόρμα Disney+ της Walt Disney Co. έκανε πρεμιέρα σήμερα (12/11) στις ΗΠΑ ξεκινώντας μια προσπάθεια να μετατρέψει τον γίγαντα της ψυχαγωγίας σε έναν ηγέτη συνεχούς ροής (streaming).
Σύμφωνα με την Bank of America Merrill Lynch η κίνηση αυτή θα δώσει σημαντική ώθηση στις μετοχές της εταιρίας και έθεσε τιμή –στόχο τα 168 δολάρια (στις 19:00 ώρα Ελλάδας 138,91 δολάρια) και σύσταση «buy».
Παράλληλα η Bank of America Merrill Lynch αύξησε την εκτίμηση για τους συνδρομητές στην πενταετία από τα  60 εκατομμύρια συνδρομητές στα 90 εκατομμύρια συνδρομητές.
Όπως αναφέρει σε report της  «βάσει συγκρίσιμης ανάλυσης της αύξησης της συνδρομητικής πλατφόρμας του Netflix τα τελευταία πέντε χρόνια, ότι η συσσώρευση και διατήρηση των 90 εκατ. συνδρομητών  φαίνεται εφικτή για το DIS +, αν όχι συντηρητική».
Για λόγους σύγκρισης, η Netflix πρόσθεσε περίπου 111 εκατομμύρια τα τελευταία πέντε χρόνια με τη βοήθεια σημαντικού περιεχομένου της Disney, πρόσθεσε η Bank of America.
Η Disney εισέρχεται σε μια αγορά ήδη γεμάτη με επιτυχίες, όπως η Netflix Inc., η Amazon.com και η Apple Inc.
Ακόμα περισσότεροι αντίπαλοι θα αναδυθούν σύντομα, όπως η AT & T Inc. και η Comcast Corp. το 2020.
Η μεγαλύτερη εταιρεία ψυχαγωγίας παγκοσμίως πιστεύει ότι μπορεί να βγει μπροστά με ένα προϊόν γεμάτο με τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές της εταιρείας, όπως οι ταινίες «Star Wars», Marvel και Pixar, καθώς και μια βιβλιοθήκη περίπου 400 παιδικών ταινιών.
Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί γύρω από πέντε κύρια «πλακίδια», από τα βασικά εμπορικά σήματα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της Marvel και του πρόσφατα αποκτηθέντος καναλιού National Geographic. Η Disney ξοδεύει 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε πρωτότυπο περιεχόμενο – όπως το «The Mandalorian», η πρώτη live-action σειρά «Star Wars» – μόνο το πρώτο έτος. Το Disney+ επίσης θα προσφέρει για πρώτη φορά τις ταινίες «Star Wars» σε βίντεο ανάλυσης 4K.
 
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης