Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Ο Μητσοτάκης εφαρμόζει το δόγμα «νόμος και τάξη» για να συγκρατήσει το δεξιό ακροατήριο της ΝΔ

Θεοχαρόπουλος: Ο Μητσοτάκης εφαρμόζει το δόγμα «νόμος και τάξη» για να συγκρατήσει το δεξιό ακροατήριο της ΝΔ
Η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει αντιπερισπασμό σε σχέση με τα προβλήματα που έχει με το προσφυγικό είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος
Την θέση ότι ο Κ. Μητσοτάκης εφαρμόζει παντού το δόγμα «νόμος και τάξη» προκειμένου να συγκρατήσει το δεξιό ακροατήριο της ΝΔ διατύπωσε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
«Ο κ. Μητσοτάκης εφαρμόζει αυτό το οποίο προανήγγειλε και από την τηλεοπτική συνέντευξή του, την Κυριακή, την εφαρμογή του δόγματος "νόμος και τάξη παντού" για να συγκρατήσει ένα ακροατήριο δικό του, το ακροδεξιό ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας.
Προσπαθεί να κάνει αντιπερισπασμό σε σχέση με τα προβλήματα που έχει στο προσφυγικό, δημιουργώντας ασύμμετρες επιθέσεις σε σχέση με τα γεγονότα κι ενώ είναι φανερό ότι οι εικόνες που είδαμε, χθες το βράδυ, είναι εικόνες μακριά από αυτές που κάθε πολίτης σε μια δημοκρατική χώρα θα μπορούσε να ανεχθεί» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος αναφορικά με τα ευρήματα από την έφοδο της ΕΛΑΣ στην ΑΣΟΕΕ, είπε ότι «είναι καταδικαστέα κάθε πράξη που είναι παράνομη και η οποία πρέπει να αντιμετωπίζεται στη διάσταση που της αρμόζει».
«Ανησυχούμε πάρα πολύ για όλα αυτά, τα οποία γίνονται.
Με αυτά που πράττει αυτές τις μέρες, πρέπει να έχει πολύ καλά στο μυαλό της να μην προκαλέσει το αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, τις επόμενες ημέρες» υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος, αναφέροντας πως η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο αντιμετώπισης του μεταναστευτικού – προσφυγικού ζητήματος.
Σε ό,τι αφορά την απογευματινή συνεδρίαση της προανακριτικής για τη Novartis, ο κ. Θεοχαρόπουλος υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αφενός μεν επιμένει στην επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας στον Πρόεδρο της Βουλής αφετέρου λέει «ότι η συνεδρίαση του απόγευμα θα γίνει».
«Θα πρέπει από εδώ και στο εξής να εξεταστεί ο Φρουζής, γιατί ο Φρουζής δεν είναι διαπλεκόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι διαπλεκόμενος με τη Νέα Δημοκρατία.
Άρα, θα πρέπει να εξεταστεί ο μάρτυρας και να προχωρήσουν όλες οι άλλες διαδικασίες, προκειμένου να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο.
Είναι σκάνδαλο.
Είναι ξεκάθαρο αυτό το γεγονός κι εμείς θέλουμε να γίνει η συνεδρίαση και θα γίνει, σήμερα το απόγευμα, και τις επόμενες ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης