Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Messaritis Ανανεώσιμες: Ολοκλήρωση τεσσάρων έργων ισχύος 2MW της Κρατερός Α.Ε.

tags :
Messaritis Ανανεώσιμες: Ολοκλήρωση τεσσάρων έργων ισχύος 2MW της Κρατερός Α.Ε.
Τη μελέτη και την κατασκευή τεσσάρων νέων έργων, συνολικής ισχύος 2MWp στην Κεντρική Ελλάδα, ιδιοκτησίας της εταιρείας "ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΑΕ", ολοκλήρωσε η Messaritis Ανανεώσιμες
Τη μελέτη και την κατασκευή τεσσάρων νέων έργων, συνολικής ισχύος 2MWp στην Κεντρική Ελλάδα, ιδιοκτησίας της εταιρείας "ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΑΕ", ολοκλήρωσε η Messaritis Ανανεώσιμες συνεχίζοντας δυναμικά την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα κατασκευής φωτοβολταϊκών σταθμών, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.
Τα έργα ανατέθηκαν στην Messaritis Ανανεώσιμες, με κριτήριο την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της ενέργειας, το μεγάλο όγκο των έργων που διαχειρίζεται, καθώς επίσης το ανταγωνιστικό της κόστος κατασκευής, σε συνάρτηση πάντα με την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υλικών και υπηρεσιών.
Καινοτομία για την Ελληνική αγορά αποτελεί το γεγονός ότι τα έργα αυτά μελετήθηκαν και κατασκευάστηκαν για τάση λειτουργίας 1.500V DC, με σκοπό την ελαχιστοποίηση των απωλειών και το όφελος της συνολικής παραγωγής. Προκειμένου να διασφαλιστεί το άριστο αποτέλεσμα του εγχειρήματος αυτού, η κατασκευή των έργων πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά με συνεργεία της εταιρίας Messaritis, τα οποία είχαν πρώτα εκπαιδευτεί επαρκώς για την  εφαρμογή των νέων αυτών τεχνικών προδιαγραφών για τα ελληνικά δεδομένα.
Η Messaritis ολοκλήρωσε και παρέδωσε τα έργα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου IEC62446:2016, χρησιμοποιώντας φωτοβολταϊκά πλαίσια των εταιριών EGING και BYD και inverters της εταιρίας ABB.
Η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955.
Εξειδικεύεται στην κατασκευή, λειτουργία & συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών με αδιάλειπτη παρουσία  από το 2007.
Έχει αδειοδοτήσει, μελετήσει και κατασκευάσει μέχρι σήμερα πάνω από 50 έργα, καθώς επίσης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης σε περισσότερους από 150 Φ/Β σταθμούς και σε πάνω από 25 νομούς πανελλαδικά.
Η εταιρία παραμένει διαχρονικά πιστή στις αξίες της προσφέροντας υπηρεσίες που διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης, την τεχνική υπεροχή και την καινοτομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης