Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Η ΝΔ εμπαίζει τους πολίτες και στο ζήτημα που αφορά στη φορολογική της πολιτική

Ελληνική Λύση: Η ΝΔ εμπαίζει τους πολίτες και στο ζήτημα που αφορά στη φορολογική της πολιτική
«Η ΝΔ το μόνο που τελικά κάνει είναι να κοροϊδεύει τους Έλληνες πολίτες», τονίζει η Ελληνική Λύση
«Η ΝΔ τελικά εμπαίζει ξεκάθαρα τους πολίτες και στο ζήτημα που αφορά στη φορολογική της πολιτική», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, κάνοντας λόγο για «κούφια πυροτεχνήματα» της κυβέρνησης στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
Όπως αναφέρει «η κυβέρνηση μας λέει ότι "νοικοκυριά και επιχειρήσεις θα πληρώσουν λιγότερα και μισθωτοί και συνταξιούχοι της μεσαίας κατηγορίας εισοδήματος θα έχουν μείωση φόρου".
Η ΝΔ μας μιλά για μείωση στην προκαταβολή φόρου των επιχειρήσεων από το 100% που ισχύει σήμερα, στο 95% ...Δηλαδή μείωση φόρου μόλις 5% όταν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μιλάει ξεκάθαρα για μείωση προκαταβολής φόρου κάτω από το 50%, για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν οι επιχειρήσεις!
 Άρα το πρώτο μεγάλο ψέμα της ΝΔ στη φορολογική της πολιτική αποκαλύπτεται!»
Όσο για τα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων, η Ελληνική Λύση υπογραμμίζει πως «η κυβέρνηση επιμένει πως το 30% αυτών θα πρέπει να έχουν ξοδευτεί με κάρτες, αφήνοντας εκτός τις ηλεκτρονικές πληρωμές ενοικίων, μια δαπάνη που αφορά σε ένα μεγάλο κομμάτι μισθωτών και συνταξιούχων.
Φαίνεται πως η μόνη ευνοημένη κατηγορία, που κερδίζει από το φορολογικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης,είναι αυτή των τραπεζών».
«Η ΝΔ το μόνο που τελικά κάνει είναι να κοροϊδεύει τους Έλληνες πολίτες...», καταλήγει η Ελληνική Λύση.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης