Τελευταία Νέα
Πολιτική

Από τα μπάρμπεκιου του Γιαννούλη στις μολότοφ του Λάππα – Πως ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί το θυμικό του έλληνα

tags :
Από τα μπάρμπεκιου του Γιαννούλη στις μολότοφ του Λάππα – Πως ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί το θυμικό του έλληνα
Είτε με τις μπριζόλες του Γιαννούλη, είτε με τις μολότοφ του Λάππα η Αριστερά προκαλεί το θυμικό του έλληνα αλλά προκαλεί και την κοινή λογική.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το έσχατο διάστημα μονοπωλούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις θέσεις τους άλλοτε για τα μπάρμπεκιου κοντά σε μουσουλμάνους, άλλοτε για τις βόμβες μολότοφ.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιαννούλης τι μας είπε, ότι προσβάλλουμε τους μουσουλμάνους εάν πηγαίνουμε να ψήνουμε χοιρινές μπριζόλες κοντά στους καταυλισμούς των μουσουλμάνων.
Πρωτίστως επειδή το θέμα έχει αναλυθεί διεξοδικά, ότι η Ελλάδα φιλοξενεί τους λαθρομετανάστες, οπότε όσοι έρχονται στην Ελλάδα, πρέπει να προσαρμοστούν στον ελληνικό τρόπο ζωής.
Εάν δεν μπορούν οι λαθρομετανάστες μπορούν να αποχωρήσουν από την Ελλάδα και να μεταναστεύσουν σε μια από τις 57 μουσουλμανικές χώρες.
Ο Γιαννούλης πήρε μια ανόητη θέση προσβάλλοντας το θυμικό του έλληνα.
Την ίδια στιγμή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε απολύτως τίποτε όταν οι λαθρομετανάστες πετάνε επιδεικτικά τα τρόφιμα που τους παρέχει η Ελλάδα δωρεάν.
Την ίδια ώρα που έλληνες ηλικιωμένοι τρώνε από τα σκουπίδια, πρόσφυγες στην Χίο ή την Λέσβο πετάνε το φαγητό.
Κάποτε εάν ένας έλληνας φιλοξενούμενος πετούσε το φαγητό του οικοδεσπότη του θα θεωρείτο μεγάλη προσβολή.
Σήμερα στην εποχή των χαλαρών αξιών, στην εποχή όπου οι κώδικες αρχών έχουν καταρρεύσει όλα τα βρίσκουμε φυσιολογικά.
Ο έλληνας ελεύθερα πρέπει να πράττει αυτό που νομίζει, οι λαθρομετανάστες πρέπει να προσαρμοστούν στην ελληνική πραγματικότητα.
Οι περισσότεροι λαθρομετανάστες φέρουν την μοιρολατρία, τον θρησκευτικό φανατισμό του Ισλάμ.
Συγνώμη κιόλας, δεν είπαμε τον Μωάμεθ αλκοολικό – που ήταν – δεν τους προσβάλλαμε τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.
Εάν όμως δεν τους αρέσει το ελληνικό μπάρμπεκιου ας μεταναστεύσουν, ας φύγουν από την Ελλάδα, κανείς δεν τους κρατάει εδώ.
Σχετική εικόνα
Και ενώ οι μπριζόλες του Γιαννούλη βρέθηκαν στο επίκεντρο, εμφανίστηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Λάππας να λέει μεταξύ άλλων… ποιο αδίκημα διαπράττει όποιος μεταφέρει βόμβα μολότοφ;
Να θυμίσουμε στον Λάππα ότι το κοκτέιλ Μολότοφ που ανακάλυψαν οι Φιλανδοί και αποτελείτο από μια γυάλινη φιάλη με εύφλεκτο υγρό βενζίνη ή κηροζίνη έχει χρησιμοποιηθεί σε χιλιάδες διαδηλώσεις προκαλώντας τραυματισμούς και θανάτους.
Για την ιστορία την ιδέα πήραν οι Φιλανδοί και την εφάρμοσαν τον Νοέμβριο του 1939, όταν δέχθηκαν την επίθεση του Κόκκινου Στρατού, ως επακόλουθο του συμφώνου Ρίμπεντροπ - Μολότοφ. Όταν ο σοβιετικός Κομισάριος για τις Εξωτερικές Υποθέσεις (Υπουργός Εξωτερικών) Βιατσεσλάβ Μόλοτοφ σε ραδιοφωνικό μήνυμα υποστήριξε ότι η Σοβιετική Ένωση δεν έριχνε βόμβες, αλλά τρόφιμα στους δοκιμαζόμενους Φιλανδούς (Πανέρια του Μολότοφ ονόμαζαν περιπαικτικά οι Φιλανδοί τις σοβιετικές βόμβες), αυτοί απάντησαν με τις Κοκτέιλ Μολότοφ», για να αντιμετωπίσουν την ανωτερότητα του Κόκκινου Στρατού και να αναχαιτίσουν τα χιλιάδες σοβιετικά τεθωρακισμένα.
Στην πράξη λοιπόν οι βόμβες μολότοφ μπορεί να καταστούν επικίνδυνες, να προκαλέσουν σοβαρά τραύματα, εγκαύματα ή ακόμη και να προξενήσουν τον θάνατο.
Ο Λάππας όμως όλα αυτά τα γνωρίζει.
Ο σκοπός του ήταν να δικαιολογήσει τους ακροαριστερούς που χρησιμοποιούν τις βόμβες μολότοφ για να προκαλέσουν φθορές σε περιουσίες ή να επιτεθούν σε άλλους διαδηλωτές.
Είτε με τις μπριζόλες του Γιαννούλη, είτε με τις μολότοφ του Λάππα η Αριστερά προκαλεί το θυμικό του έλληνα αλλά προκαλεί και την κοινή λογική.
Αποτέλεσμα εικόνας για βόμβες μολότοφ
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης