Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πιθανή μια επίσκεψη Erdogan στη Μόσχα για τα εγκαίνια του Turkish Stream

Πιθανή μια επίσκεψη Erdogan στη Μόσχα για τα εγκαίνια του Turkish Stream
Τα εγκαίνια των αγωγών φυσικού αερίου Turkish Stream και Sila Sibiri (Η δύναμη της Σιβηρίας), δεν έχουν οριστεί – πιθανή ημερομηνία η 2 Δεκεμβρίου
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitri Peskov δήλωσε πως ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan είναι πιθανό να επισκεφθεί τη Μόσχα πριν το τέλος του έτους για την τελετή εγκαινίων του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου προέβη στη δήλωση αυτή με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο Τούρκος πρεσβευτής Mehmet Samsar, μετά την συνάντηση που είχε με τον κυβερνήτη της περιοχής του Λένινγκραντ Alexandr Dorzdenko, ότι ο πρόεδρος Erdogan ενδέχεται να επισκεφθεί την Ρωσία για τα εγκαίνια του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream.
Oi ακριβείς ημερομηνίες, των εγκαινίων των αγωγών φυσικού αερίου Turkish Stream και Sila Sibiri (Η δύναμη της Σιβηρίας), δεν έχουν προς το παρόν καθορισθεί.
Νωρίτερα το πρακτορείο TASS, είχε μεταδώσει ότι η Gazprom και η Κίνα συμφώνησαν ώστε τα εγκαίνια του αγωγού Sila Sibiri, μέσω του οποίου θα προμηθεύεται η Κίνα ρωσικό φυσικό αέριο, να γίνουν στις 2 Δεκεμβρίου.
αλλά, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Dmitri Peskov στο Ria Novosti, δεν υπάρχει προς το παρόν συγκεκριμένη ημερομηνία για την επίσκεψη του αυτή.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης