Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rees - Mogg (Βρετανία): Ο Farage θα πρέπει να σταματήσει να πολεμάει τους Τόρις

tags :
Rees - Mogg (Βρετανία): Ο Farage θα πρέπει να σταματήσει να πολεμάει τους Τόρις
Η τακτική Farage ενισχύει τους Εργατικούς, δήλωσε ο Rees-Mogg
Ο επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου Jacob Rees-Mogg επαίνεσε τον αρχηγό του κόμματος Brexit, Nigel Farage για τον ευρωσκεπτικισμό τους, παράλληλα όμως τον προειδοποίησε πως ρισκάρει να λάβει πολύ χαμηλά ποσοστά στις επερχόμενες εκλογές (12/12) αν συνεχίσει να πολεμάει τους Τόρηδες, χωρίζοντας την υπέρ του Brexit ψήφο.
«Ο Nigel πρέπει να αναγνωρίσει ότι κέρδισε και να σταματήσει να πολεμάει τους Συντηρητικούς», τόνισε. Ο Rees-Mogg υπογράμμισε πως ο Farage με την τακτική αυτή «διακινδυνεύει να χάσουμε εντελώς το Brexit», καθώς η ψήφος των υποστηρικτών της εξόδου από την Ε.Ε. διασπάται και έτσι ενισχύονται οι Εργατικοί.
Δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία με το κόμμα Brexit, εάν ο Farage «απλά θέλει να αντιταχθεί» στη συμφωνία Brexit του Boris Johnson, δήλωσε ο Rees-Mogg, επισημαίνοντας ότι άλλοι κορυφαίοι ευρωσκεπτικιστές υποστηρίζουν τη συμφωνία.
Ο Farage δήλωσε ότι το κόμμα του θα συγκεντρώσει 600 υποψηφίους για να αμφισβητήσει τους Συντηρητικούς εκτός εάν ο Johnson απορρίψει τη συμφωνία του Brexit.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης