Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΤΕΕ: Στις κάλπες οι μηχανικοί - Κάλεσμα μεγαλύτερης συμμετοχής από τον Στασινό - Ποιοι πολιτικοί ψήφισαν

ΤΕΕ: Στις κάλπες οι μηχανικοί - Κάλεσμα μεγαλύτερης συμμετοχής από τον Στασινό - Ποιοι πολιτικοί ψήφισαν
Το εκλογικό τους δικαίωμα στις κάλπες του ΤΕΕ, μεταξύ άλλων, άσκησαν  o Α. Τσίπρας, ο Ν. Παπαθανάσης, ο  Χρ.  Σπίρτζης, ο  Α. Χαρίτσης, ο Ν. Ανδρουλάκης
Στις κάλπες του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για την ανάδειξη των μελών της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, των Επιστημονικών Επιτροπών Ειδικοτήτων, του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου και όλων των περιφερειακών οργάνων, προσέρχονται σήμερα, Κυριακή 3/11,  χιλιάδες μηχανικοί.
Οι κάλπες, οι οποίες άνοιξαν στις 8 το πρωί, θα κλείσουν στις 19:00 και οι μηχανικοί προσέρχονται με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς.
Στην Αθήνα η ψηφοφορία διεξάγεται στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου, στο Μαρούσι.
Ήδη, το ΟΑΚΑ επισκέφθηκαν αρκετοί πολιτικοί από όλες τις πολιτικές παρατάξεις.
Το εκλογικό τους δικαίωμα στις κάλπες του ΤΕΕ άσκησαν ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ν. Παπαθανάσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός και πρώην Πρόεδρος του ΤΕΕ Χρ.  Σπίρτζης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Χαρίτσης και Πέτη Πέρκα, ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος,  Ευθ. Μπακογιάννης και πολλά στελέχη διοικήσεων δημοσίων φορέων, στελέχη επιχειρήσεων και χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και δημόσιοι υπάλληλοι μηχανικοί.
Επίσης, τους χώρους της εκλογικής διαδικασίας στο ΟΑΚΑ επισκέφθηκαν για να τονίσουν τη σημασία των εκλογών, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Άδ. Γεωργιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γ  Καραγιάννης και ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Χρ. Ταραντίλης.
Όσο περνά η ώρα οι μηχανικοί  προσέρχονται με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς.
Ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας,  Γ. Στασινός, κάλεσε με δήλωσή του τους μηχανικούς της χώρας να ενισχύσουν με τη δύναμη της ψήφου τους το ΤΕΕ, επιλέγοντας –ανεξαρτήτως παράταξης- τους καλύτερους.
Τόνισε πως, συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία, δίνουν δύναμη στο ΤΕΕ, ώστε να μπορέσει πιο ενισχυμένο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του κλάδου, να παρέχει νέες υπηρεσίες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των μηχανικών και των πολιτών, αλλά και να συμμετάσχει δυναμικά με προτάσεις και θεσμικές αλλαγές στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, με νέες και καλές δουλειές για όλους.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης