Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Γίνε εσύ η πιο όμορφη στο ATHENS METRO MALL και απόλαυσε εκπτώσεις έως -70%

tags :
Γίνε εσύ η πιο όμορφη στο ATHENS METRO MALL και απόλαυσε εκπτώσεις έως -70%
1-15 Νοεμβρίου: BEAUTY SALES
Ο πιο beautylicious Νοέμβριος ξεκινά στο ATHENS METRO MALL με ένα 15νθήμερο εκπτώσεων που θα λατρέψει κάθε γυναίκα!
Από 01 έως 15 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με τα Galerie de Beaute, σε καλούμε να γίνεις εσύ η πιο όμορφη στο ATHENS METRO MALL, ανακαλύπτοντας έναν μαγικό κόσμο ομορφιάς με εκπτώσεις στα αγαπημένα σου brands, μοναδικά beauty tips και όλα τα νέα trends της σεζόν! Παράλληλα, με αγορές 20€ και άνω παίρνεις μέρος στις καθημερινές κληρώσεις για τα πιο glam δώρα ομορφιάς*!
Ασυναγώνιστες εκπτώσεις έως και -70% για όλους
Στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, εκτός από beauty brands, θα βρείτε και όλα όσα χρειάζεστε από 95 επώνυμα καταστήματα μόδας, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού με έκπτωση έως και -70%! Επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές του δεκαπενθήμερου και απολαύστε μοναδικές εκπτώσεις για όλη την οικογένεια!
Μην ξεχάσετε! Ακόμα και αν δεν καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας τις καθημερινές, την Κυριακή 03 Νοεμβρίου τα καταστήματα του ATHENS METRO MALL θα βρίσκονται ανοιχτά για χαλαρό Κυριακάτικο shopping!
HAPPY FAMILY WEEKENDS Κάθε Σάββατο και Κυριακή τα Happy Family Weekends του ATHENS METRO MALL συνεχίζουν να προσφέρουν διασκέδαση και αμέτρητα χαμόγελα σε γονείς και παιδιά! Στο 3ο επίπεδο, οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ατέλειωτο παιχνίδι και να πάρουν μέρος σε υπέροχες αυτοσχέδιες κατασκευές με πολλή φαντασία! Οι πιο μικροί επισκέπτες, απολαμβάνουν αφήγηση παραμυθιών και άλλες δραστηριότητες στο 4ο επίπεδο. Η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι με ελεύθερη είσοδο και τα διαδραστικά παιχνίδια και εργαστήρια περιμένουν όλη την οικογένεια!

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας : www.athensmetromall.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης