Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η alphatrust στηρίζει την Αποταμίευση

tags :
Η alphatrust στηρίζει την Αποταμίευση
Η alphatrust στηρίζει την Αποταμίευση
Η alphatrust πρωτοστατεί στη στήριξη και ενίσχυση της ιδέας της Aποταμίευσης ως παράγοντα οικονομικής ανάπτυξης και επενδυτικής ευημερίας.
Η ημέρα της Αποταμίευσης υπενθυμίζει σε κάθε πολίτη ότι η Αποταμίευση αποτελεί τη βασική επενδυτική στρατηγική που μπορεί να εξασφαλίσει απόδοση αλλά και να προστατεύσει το εισόδημά του ανεξάρτητα της οικονομικής συγκυρίας.  
Παράλληλα, η alphatrust στηρίζει το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού το οποίο σχεδιάζει και υλοποιεί πρωτοπόρα προγράμματα διάχυσης της χρηματοοικονομικής γνώσης και στηρίζει τον θεσμό της Αποταμίευσης. Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο, η alphatrust υλοποιεί καινοτομικές εκπαιδευτικές δράσεις σε Λύκεια, με στόχο την ενημέρωση των νέων σε βασικά χρηματοοικονομικά θέματα καθώς και στις εξελίξεις της τεχνολογίας που επηρεάζουν τη ζωή μας.
Με αφορμή την ημέρα της Αποταμίευσης, σε ειδική εκδήλωση σήμερα στο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος, ο ιδρυτής του Ινστιτούτου καθ. κ. Νικόλαος Φίλιππας παρουσιάζει το νέο του βιβλίο για παιδιά με τίτλο «Τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα». Ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Trust κ. Κρις Αίσωπος στο χαιρετισμό του στην εκδήλωση αναφέρει: «Η alphatrust από την έναρξή της, το 1987, υποστηρίζει την αποταμίευση ως απαραίτητη επιλογή είτε σκεφτόμαστε τις σπουδές και την αποκατάσταση των παιδιών, είτε την προσωπική μας αποστρατεία, είτε την επίτευξη κάποιου μακρινού στόχου, ή απλά τη στήριξη για μια έκτακτη ανάγκη και προσφέρει από το 1996 το επενδυτικό-αποταμιευτικό πρόγραμμα «ψιλά-ψηλά» με επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια επιλογής των πελατών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης