Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ο Σταύρος Θεοδωρόπουλος νέο μέλος του ΔΣ στην Μαθιός Πυρίμαχα

tags :
Ο Σταύρος Θεοδωρόπουλος νέο μέλος του ΔΣ στην Μαθιός Πυρίμαχα
Μαθιός Πυρίμαχα: Γνωστοποίηση Αλλαγής Σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου
Η Εταιρεία Μαθιός Πυρίμαχα ΑΕ ενημερώνει, σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι μετά την από 21/10/2019 παραίτηση του κυρίου Γεωργίου Μοσχόπουλου του Αγγέλου,  για προσωπικούς λόγους, τόσο από την θέση του  μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και από την θέση του Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά την συνεδρίασή του της 23/10/2019 έκανε αποδεκτή την παραίτηση,  και ορίστηκε ως αντικαταστάτης του  και  μη εκτελεστικό μέλος του  ΔΣ ο κ. Σταύρος Θεοδωρόπουλος του  Θεοδοσίου, για το υπόλοιπο της θητείας του ΔΣ, ήτοι ως τις τις  19/6/2021, ή  την τυχόν μεταγενέστερη Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας του έτους 2021.
Εν συνεχεία το Διοικητικό Συμβούλιο επανασυγκροτήθηκε σε σώμα  και  μετά την ως άνω αντικατάσταση, η  νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας  έχει ως εξής:
1. Μαθιός Ιωάννης του Κων/νου Πρόεδρος, ΔΣ Εκτελεστικό Μέλος,
2. Μαθιός Δημήτριος του Νικολάου Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος,
3. Μαθιός Ιωάννης του Νικολάου, Αντιπρόεδρος, μη Εκτελεστικό Μέλος,
4. Μαθιός Νικόλαος του Ιωάννη, μη Εκτελεστικό Μέλος,
5. Κοκκινιώτης  Παναγιώτης του Αθανασίου, μη Εκτελεστικό Μέλος ,
6. Θεοδωρόπουλος Σταύρος του Θεοδοσίου, μη Εκτελεστικό Μέλος
7.Μαρίδης Χρήστος του Γεωργίου, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος,
8. Στρούτσης Ιωάννης του Παναγιώτη, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος
9. Μαθιού Θάλεια του Ιωάννου, μη Εκτελεστικό Μέλος
Τα δικαιώματα εκπροσώπησης και δέσμευσης της εταιρείας δεν υπόκεινται σε καμία μεταβολή, και υπενθυμίζεται στο επενδυτικό κοινό ότι η εκλογή του νέου μέλους  τελεί υπό την έγκριση  της εκλογής του από την πρώτη μεταγενέστερη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.
Εν συνεχεία, σχετικά με την παραίτηση του κ. Μοσχόπουλου από την θέση του Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε την άμεση  σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 14 Νοεμβρίου 2019, με θέμα ημερήσιας διάταξης-μεταξύ άλλων- την  εκλογή  νέας Επιτροπής Ελέγχου,  την  στελέχωσή και τον   καθορισμό του είδους και της θητείας της. Θα ακολουθήσει άμεσα  σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης