Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Λαμπερό πάρτι εγκαινίων από τη WATT+VOLT στο Περιστέρι

tags :
Λαμπερό πάρτι εγκαινίων από τη WATT+VOLT στο Περιστέρι
Λαμπερό πάρτι εγκαινίων από τη WATT+VOLT στο Περιστέρι
Με ένα λαμπερό και γεμάτο από ενέργεια πάρτι, γιόρτασαν χθες τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της WATT+VOLT στο Περιστέρι οι εργαζόμενοι της εταιρείας μαζί με συνεργάτες, εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, celebritiesκαι φυσικά τους κατοίκους της περιοχής.  
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT και ο κ. Γιώργος Ηλούσης, Εμπορικός Διευθυντής της WATT+VOLT μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα περιβάλλοντος στην Περιφέρεια, κ. Νίκο Παπαδάκη.
Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα δροσιστικά cocktails και διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές των παραγωγών του Join Radio, Γιάννη Ντάρδη και Δημήτρη Πάντσο, οι οποίοι ανέβασαν το κέφι στα ύψη. Τη δική τους ξεχωριστή ενέργεια έδωσαν με την παρουσία τους στο κατάστημα οι δημοφιλείς παρουσιαστές και ζευγάρι Τζένη Μελιτά και Σπύρος Μαργαρίτης, καθώς και ο αγαπημένος Stand Up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με όλους και ευχήθηκαν στην εταιρεία να αυξήσει ακόμα περισσότερο τον αριθμό των καταστημάτων της. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Περιστερίου, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.
Στο τέλος της βραδιάς μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όλους τους παρευρισκόμενους καθώς κληρώθηκαν 3 υπέροχα ταξίδια, 2 στο εξωτερικό και 1 εντός Ελλάδος, ενώ δόθηκαν και μοναδικά δώρα στους πρώτους νέους 100 πελάτες της εταιρείας.
Ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT, ενθουσιασμένος με την ανταπόκριση του κόσμου ανέφερε: «Ευχαριστούμε πολύ τους κατοίκους του Περιστερίου για το καλωσόρισμα και τις ευχές για το νέο μας εγχείρημα. Είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε στις πολλαπλές ανάγκες τους με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία».
Η WATT+VOLT επενδύει στη σχέση της με τους καταναλωτές επεκτείνοντας διαρκώς τη φυσική της παρουσία. Σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων με 36 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 120.000 οικιακούς και επαγγελματικούς πελάτες να την εμπιστεύονται. Με το άνοιγμα του καταστήματος στο Περιστέρι που εδρεύει σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, στη Λ. Παναγή Τσαλδάρη 91, η εταιρεία θα έχει πλέον ενεργή παρουσία σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Δυτικής Αττικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης