Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο οι μετοχές των τραπεζών

tags :
ΧΑ: Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο οι μετοχές των τραπεζών
Η υποχώρηση των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων σε νέα ιστορικά χαμηλά βελτιώνει την ορατότητα των ελληνικών μετοχών
Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές στη σημερινή συνεδρίαση καθώς από τη μία η αγορά προσεγγίζει τα υψηλά έτους και δεν αποκλείονται κινήσεις κατοχύρωσης κερδών, ενώ από την άλλη η υποχώρηση των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων σε νέα ιστορικά χαμηλά, βελτιώνουν την ορατότητα των ελληνικών μετοχών και ειδικά των τραπεζών.
Οι τράπεζες αναμένεται να παραμείνουν στο επίκεντρο, ενώ η δημοσίευση της πορείας του τρίτου τριμήνου αύριο (24/10) από τη Μυτιληναίος θα φέρει τη μετοχή στο επίκεντρο.
Η Euroxx περιμένει στο τρίτο τρίμηνο προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη 39,2 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 15,9% και σε επίπεδο εννεαμήνου καθαρά κέρδη 120,8 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 0,5%.

Euroxx
Περιμένουμε μεταβλητότητα στη σημερινή συνεδρίαση λόγω των διεθνών εξελίξεων (ψηφοφορία Brexit) και την υποχώρηση σε νέα ιστορικά χαμηλά του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου.

Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών σε αντιστοιχία με την ψυχολογία που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού.

Beta
Ο τραπεζικός κλάδος παραμένει στο επίκεντρο ενόψει της οριστικοποίησης του σχεδίου Ηρακλής και της υποχώρησης σε ιστορικά χαμηλά της απόδοσης του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου.
Ωστόσο, η προσέγγιση των υψηλών του Ιουλίου μπορεί να φέρει κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών μετά και από έξι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις.
Σημειώστε πως το εταιρικό ομόλογο της Τέρνα Ενεργειακής ξεκινάει τη διαπραγμάτευσή του σήμερα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης