Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Βολές» Trump κατά Pelosi για καθυστερήσεις στο σύμφωνο εμπορίου με Μεξικό και Καναδά

«Βολές» Trump κατά Pelosi για καθυστερήσεις στο σύμφωνο εμπορίου με Μεξικό και Καναδά
Οι Ρεπουμπλικανοί θέλουν οι USMCA να ψηφιστεί πριν τα τέλη Νοεμβρίου 2019
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, επέκρινε την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Nancy Pelosi για την απόφασή της να μην φέρει την εκ νέου διαπραγματεύσιμη συμφωνία της διοίκησής του με το γειτονικό Μεξικό και τον Καναδά για ψηφοφορία στο Κογκρέσο.
Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος και η διοίκησή του επιμένουν για επικύρωση, καθώς οι τρεις χώρες υπέγραψαν τη συμφωνία για να αντικαταστήσουν τη συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών της Βόρειας Αμερικής (NAFTA) τον Νοέμβριο του 2018.
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η νευρική Nancy Pelosi δεν κινείται γρηγορότερα στο USMCA. Οι λαοί το θέλουν, δεν ξέρω γιατί δεν το θέτουν για μια διμερή ψηφοφορία».
Το νέο Σύμφωνο, η Συμφωνία των Ηνωμένων Πολιτειών, του Μεξικού και του Καναδά (USMCA), πρέπει να κερδίσει την έγκριση σε ένα διαιρεμένο Κογκρέσο όπου οι συνάδελφοι του Δημοκρατικού Κόμματος της Pelosi ελέγχουν το Σώμα και έχουν πει ότι ανησυχούν για τη συμφωνία, συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων εργασίας και επιβολής του νόμου.
Οι αξιωματούχοι της διοίκησης της Trump πιέζουν για ψηφοφορία από το Σώμα πριν από τα τέλη Νοεμβρίου, ειδικότερα πριν από τις διακοπές των Ευχαριστιών στις 28 Νοεμβρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης