Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson: Εάν το νομοσχέδιο για τη συμφωνία του Brexit δεν περάσει σήμερα (22/10), πάμε σε εκλογές

tags :
Johnson: Εάν το νομοσχέδιο για τη συμφωνία του Brexit δεν περάσει σήμερα (22/10), πάμε σε εκλογές
Με εκλογές «απείλησε» ο Johnson σε περίπτωση που δεν περάσει το νομοσχέδιο για τη συμφωνία του Brexit 
Τις αναφορές σύμφωνα με τις οποίες θα αποσύρει τη συμφωνία για το Brexit εάν οι βουλευτές απορρίψουν το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης επιβεβαίωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Boris Johnson, επισημαίνοντας ότι δεν λάβει το πράσινο φως τότε οι εκλογές θα είναι μονόδρομος.
Οι Βρετανοί βουλευτές καλούνται σε μια ακόμα κρίσιμη ψηφοφορία να αποφασίσουν εάν στηρίζουν το νομοσχέδιο της Συμφωνίας Αποχώρησης, στην οποία κατέληξε ο πρωθυπουργός Boris Johnson με τους Ευρωπαίους.
Εάν ψηφίσουν θετικά, τότε θα κληθούν να ψηφίσουν και δεύτερη φορά εντός της ημέρας προκειμένου να εγκρίνουν να ανοίξει ένας κύκλος συζητήσεων διάρκειας τριών ημερών για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, το οποίο αναφέρεται στο πώς η βρετανική κυβέρνηση σκοπεύει να εφαρμόσει τη συμφωνία για το Brexit.
Επί της ουσίας οι Βρετανοί βουλευτές θα έχουν δώσει το «πράσινο φως» για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος της κυβέρνησης όσον αφορά την ψήφιση του νομοσχεδίου τόσο από τη Βουλή των Κοινοτήτων όσο και από τη Βουλή των Λόρδων προκειμένου αυτό να γίνει νόμος του κράτους πριν την 31η Οκτωβρίου, όπως έχει δεσμευτεί και επιθυμεί ο Βρετανός πρωθυπουργός, Boris Johnson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης