Τελευταία Νέα
Διεθνή

Credit Suisse: Ο αριθμός των Ρώσων δισεκατομμυριούχων αυξήθηκε στα 110 άτομα

tags :
Credit Suisse: Ο αριθμός των Ρώσων δισεκατομμυριούχων αυξήθηκε στα 110 άτομα
Ο αριθμός των Ρώσων δισεκατομμυριούχων αυξήθηκε στα 110 άτομα
Ο αριθμός των Ρώσων των οποίων τα περιουσιακά στοιχεία υπερβαίνουν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια έφθασε μέσα σ' ένα χρόνο από τα 74 στα 110 άτομα, σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η τράπεζα Credit Suisse, τα στοιχεία της οποίας δόθηκαν σήμερα (21/10) στην δημοσιότητα.
«Παρά το χαμηλό επίπεδο ευημερίας που υπάρχει στη χώρα, σύμφωνα με τους δικούς μας υπολογισμούς, στην Ρωσία σήμερα υπάρχουν 110 δισεκατομμυριούχοι» αναφέρεται στην έκθεση.
Εκτός των άλλων, η Ρωσία κατέλαβε την 9η θέση ως προς τους δείκτες αύξησης των πλουσιοτέρων ανθρώπων, καθώς 3120 άνθρωποι στην Ρωσία κατόρθωσαν να έχουν περιουσιακά στοιχεία της τάξεως των 100 εκατομμυρίων δολαρίων ο καθένας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Credit Suisse στη Ρωσία υπάρχουν 246.000 εκατομμυριούχοι σε δολάρια, ενώ 264 άτομα συμπεριλαμβάνονται στο 1% των πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου.
Οι συντάκτες της έρευνας επισημαίνουν ότι ο πλούτος στην Ρωσία είναι κατανεμημένος ανισομερώς καθώς το 83% του πλούτου βρίσκεται στα χέρια του 10% των πιο πλούσιων Ρώσων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης