Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το Public και η Moleskine είναι δίπλα σας σε κάθε ξεκίνημα!

tags :
Το Public και η Moleskine είναι δίπλα σας σε κάθε ξεκίνημα!
Τελειόφοιτοι σχολείου, φοιτητές, δάσκαλοι, καθηγητές, νέοι επιστήμονες, δημοσιογράφοι και λάτρεις των Moleskine, έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την ολοκληρωμένη συλλογή των προϊόντων και να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο, για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά
Μέχρι 31 Οκτωβρίου, αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα Public, σας περιμένουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της Moleskine, με τη σήμανση «Εδώ Μέλλον» και μοναδικές προσφορές!
Το Public, το πιο σύγχρονο και ενημερωμένο ελληνικό βιβλιοπωλείο, σε συνεργασία με την Moleskine, δημιούργησε για όλο το μήνα Οκτώβρη, σε επιλεγμένα καταστήματα Public, ειδικά διαμορφωμένους χώρους με τη σήμανση «Εδώ Μέλλον», θέλοντας να κάνει την επιστροφή στο πανεπιστήμιο ή στην εργασία, μία επιστροφή στο… μέλλον της καθημερινότητας!
Τελειόφοιτοι σχολείου, φοιτητές, δάσκαλοι, καθηγητές, νέοι επιστήμονες, δημοσιογράφοι και λάτρεις των Moleskine, έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την ολοκληρωμένη συλλογή των προϊόντων και να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο, για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.
Έως 31 Οκτωβρίου, σε επιλεγμένα 10 καταστήματα του Public, σας περιμένουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι Moleskine, οι οποίοι θα φέρουν τη σήμανση «Εδώ Μέλλον» και θα έχουν όλα τα προϊόντα Moleskine, για να μπορεί να βρει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει ανάλογα με τη δουλειά του και την καθημερινότητά του.
Συγκεκριμένα, τα 10 καταστήματα είναι τα εξής: Σύνταγμα, Τσιμισκή, The Mall Μαρούσι, Γλυφάδα, Golden Hall, Κολωνάκι, Πειραιάς, Πυλαία, Άγιος Δημήτριος και Αγία Παρασκευή.
Η Moleskine, που έχει συνδυάσει απόλυτα το όνομα της με αυτό των θρυλικών σημειωματάριών της, παρουσιάζει στο Public τη συλλογή των προϊόντων της (σημειωματάρια, σακίδια, γραφική ύλη κτλ), ώστε να μπορούν να βρουν όλοι το προϊόν Moleskine που θα τους εμπνεύσει και θα τους διευκολύνει σε κάθε νέο τους ξεκίνημα, χάρη στην ποιότητα κατασκευής αλλά και την αισθητική του.
Επιπλέον, όσοι επισκεφτούν τα συγκεκριμένα καταστήματα Public, αλλά και online μέσω του public.gr μέχρι και 31 Οκτωβρίου, θα ανακαλύψουν μοναδικές προσφορές.
Συγκεκριμένα, τα προϊόντα Smart Pen+ Moleskine Ellipse και Smart Writing Set – Paper Tablet θα έχουν έκπτωση 20%, ενώ με κάθε αγορά τσάντας ή σακίδιο Moleskine, θα δίνεται δώρο το limited edition σημειωματάριο, που είναι αφιερωμένο στην επιλογή της Αθήνας ως Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου 2018, και σχεδίασε αποκλειστικά το Public σε συνεργασία με τη Moleskine.
Αν ανυπομονείτε λοιπόν για επιστροφή στο μέλλον, επισκεφθείτε τον Οκτώβριο το Public ή το public.gr, για να επωφεληθείτε τις μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις των προϊόντων Moleskine και να προετοιμαστείτε για κάθε νέο ξεκίνημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης