Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία με αίτημα την αύξηση των δρομολογίων του ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία με αίτημα την αύξηση των δρομολογίων του ΟΑΣΘ
 Πορεία διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη με αιτήμα την άμεση αύξηση των δρομολογίων του ΟΑΣΘ
Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας με αιτήματα την άμεση αύξηση των δρομολογίων του ΟΑΣΘ σε όλες τις γραμμές και την ασφαλή και ανθρώπινη μετακίνηση, διοργάνωσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο19/ 10 φοιτητές, εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι.
Οι διαδηλωτές, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, πραγματοποίησαν πορεία στις οδούς Εγνατία, Αγία Σοφίας, Τσιμισκή και στην πλατεία Αριστοτέλους.
«Η κατάσταση με τη μετακίνηση στην πόλη είναι άθλια, τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ και τα δρομολόγια είναι πολύ λίγα. Ταλαιπωρούμαστε καθημερινά δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι. Τα οχήματα είναι πανάρχαια και καταρρέουν, οι βλάβες και τα ατυχήματα είναι εκατοντάδες. Είναι επικίνδυνη η μετακίνηση στην πόλη» δήλωσε μεταξύ άλλων η Φ. Σαλονικίδου, μέλος της Πρωτοβουλίας Φοιτητών, Εργαζομένων και Συνταξιούχων για τις Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης.
Όπως σημείωσε  «δεύτερο μέσο μετακίνησης στην πόλη δεν υπάρχει, το μετρό είναι το Γεφύρι της Άρτας εδώ και 33 χρόνια» ενώ ανέφερε ότι η Πρωτοβουλία Φοιτητών, Εργαζομένων και Συνταξιούχων για τις Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης είναι αντίθετη στην ιδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ και «στο «ξεπούλημά του στα ΚΤΕΛ».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης