Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ κινείται με περίσσειο θράσος και λαϊκισμό στο θέμα της ψήφου των αποδήμων

ΣΥΡΙΖΑ:  Η ΝΔ κινείται με περίσσειο θράσος και λαϊκισμό στο θέμα της ψήφου των αποδήμων
Η κυβέρνηση «φιλοδοξεί να "λύσει" το σύνθετο και πολυεπίπεδο αυτό ζήτημα μέσα σε τέσσερις, πρόχειρα διατυπωμένες, παραγράφους», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
Για «περίσσειο θράσος και λαϊκισμό στο θέμα της ψήφου των αποδήμων» από την πλευρά της ΝΔ κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σχολιάζοντας την επιστολή του υπουργού Εσωτερικών, Τ. Θεοδωρικάκου, ο ΣΥΡΙΖΑ  αναφέρει ότι  η κυβέρνηση «φιλοδοξεί να "λύσει" το σύνθετο και πολυεπίπεδο αυτό ζήτημα μέσα σε τέσσερις, πρόχειρα διατυπωμένες, παραγράφους».
Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι «μιας και η Ν.Δ. συνεχίζει να κινείται με περίσσειο θράσος και λαϊκισμό στο θέμα της ψήφου των αποδήμων, οφείλουμε να επισημάνουμε για ακόμη μία φορά το εξής:
Ο ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια προχώρησε στην εκπόνηση ολοκληρωμένου σχεδίου νόμου που καταγράφει με πληρότητα τη σχετική διεθνή εμπειρία, αντιμετωπίζει ζητήματα συνταγματικής τάξης και επιλύει όλα τα πολιτικά και διοικητικά προβλήματα».
Προσθέτει ότι «η κυβέρνηση της Ν.Δ. από τη μεριά της, το μόνο που έχει να αντιπαραβάλλει πέρα από διαρροές και αντιφατικές δηλώσεις των στελεχών της, είναι η χθεσινή επιστολή του υπουργού Εσωτερικών που φιλοδοξεί να "λύσει" το σύνθετο και πολυεπίπεδο αυτό ζήτημα μέσα σε τέσσερις, πρόχειρα διατυπωμένες, παραγράφους».
 «Οι πολίτες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης