Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο οι περιοδείες Τσίπρα και τα νέα μέλη

tags :
Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο οι περιοδείες Τσίπρα και τα νέα μέλη
Επί τάπητος θα τεθούν και οι 100 πρώτες ημέρες της διακυβέρνησης Μητσοτάκη
Συνεδριάζει σήμερα Παρασκευή 18/10 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με κύριο αντικείμενο αφενός τις πρώτες 100 ημέρες της διακυβέρνησης Μητσοτάκη όσο και τις κινήσεις που γίνονται για τη μετεξέλιξη του κόμματος.
Στη συνεδρίαση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 13:00 μετά το μεσημέρι, αναμένεται να εξεταστούν τόσο το πρόγραμμα των περιοδειών του Αλέξη Τσίπρα ανά την Ελλάδα (πρώτος του σταθμός υπήρξε η Αχαΐα και επόμενος αναμένεται να είναι η Κρήτη), οι οποίες αποσκοπούν στο να φέρουν πιο κοντά το ΣΥΡΙΖΑ και τον πολιτικό του λόγο στην κοινωνία όσο και η πορεία των εγγραφών νέων μελών καθώς θα γίνει μια πρώτη αποτίμηση της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (isyriza.gr).
Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία των εγγραφών νέων μελών, καθώς αναφέρεται ότι από τις εκλογές του Ιουλίου και μετά, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 13.000 νέες εγγραφές στο κόμμα.
Πάντως, σε αυτήν την κατεύθυνση αναμένεται να συνδράμουν πέρα από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα συνεχίσει την «πορεία του προς το λαό» και κορυφαία στελέχη του κόμματος, τα οποία θα ενταχθούν και αυτά στη λογική των περιοδειών.
Μεταξύ άλλων δεν αποκλείεται να οριστούν και τα μέλη της ενιαίας Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, η οποία θα αναλάβει την ευθύνη της προετοιμασίας του επικείμενου συνεδρίου και στην οποία θα μετέχουν και μέλη της Προοδευτικής Συμμαχίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης