Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Spetses Mini Marathon 2019

tags :
H ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Spetses Mini Marathon 2019
H εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Spetses Mini Marathon 2019
H εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συμμετείχε για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Spetses Mini Marathon, επικοινωνώντας στους αθλητές και τους επισκέπτες του νησιού το όραμά της για την ευζωία, αφού άθληση και υγιεινή διατροφή πηγαίνουν μαζί!
Με νόστιμα και θρεπτικά κεράσματα που μοιράστηκαν από το καταπράσινο van, με ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τη διατροφική αξία των λαχανικών που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους και με την παρουσία της running team της, η αγαπημένη ελληνική εταιρεία έδωσε το πιο γευστικό «παρών» στη διαχρονική πλέον διοργάνωση του νησιού, που πραγματοποιήθηκε 4-6 Οκτωβρίου.
Την Παρασκευή, η παραλία του Αγίου Μάμμα γέμισε με τους μικρούς κολυμβητές και τα χαρακτηριστικά λαχανί σκουφάκια τους.
Ο παιδικός κολυμβητικός αγώνας, που χορηγήθηκε από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία αφού περισσότερα από 100 παιδιά συμμετείχαν στις διαδρομές των 150 και 300 μέτρων.
Οι μικροί κολυμβητές αλλά και όσοι παραβρέθηκαν στον αγώνα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν νόστιμες και τραγανές γλυκοπατάτες από το van ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, μετά το τέλος των αγωνισμάτων.
Το Σάββατο, το «Ρύζι με Λαχανικά» πρωταγωνίστησε στη διοργάνωση όπου μικροί και μεγάλοι αθλητές αλλά και επισκέπτες του νησιού έσπευσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο van για να αναπληρώσουν ενέργεια και να δοκιμάσουν τους πρωτότυπους συνδυασμούς Ρυζιού με Λαχανικά!
Ανάμεσά τους, από το ειδικά διαμορφωμένο van της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, κεράστηκαν επίσης ο πρωταθλητής κολύμβησης Στέφανος Δημητριάδης, ο προπονητής κολύμβησης Χρήστος Μποφίλιος, οι Ολυμπιονίκεις Άννυ & Κλέλια Πανταζή αλλά και οι δημοσιογράφοι Μαρία Ζαφειράτου και Μυρτώ Κάζη.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας τα «Λαχανοαποτυπώματα», ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τη διατροφική αξία των λαχανικών, ξεσήκωσαν τους μικρούς επισκέπτες του νησιού που κατέκλυσαν τον χώρο για να φτιάξουν το δικό τους αποτύπωμα, να μάθουν για τις βιταμίνες και τα οφέλη των αγαπημένων τους λαχανικών και να φωτογραφηθούν με τη μασκότ του Μπρόκολου!
Εξίσου ηχηρό «παρών» όμως έδωσε και το running team της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στην πρώτη, επίσημη εμφάνισή του! Έχοντας προπονηθεί ειδικά για τη διοργάνωση, η ομάδα της εταιρείας μετείχε στους αγώνες των 5, 10 και 25 χιλιομέτρων, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ζήλο και κατακτώντας πολύ καλούς χρόνους και διακρίσεις!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης