Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά Cavusoglu (ΥΠΕΞ Τουρκίας) κατά ΗΠΑ: Παραβίασαν τις δεσμεύσεις τους – Δεν μας πτοούν οι κυρώσεις

tags :
Πυρά Cavusoglu (ΥΠΕΞ Τουρκίας) κατά ΗΠΑ: Παραβίασαν τις δεσμεύσεις τους – Δεν μας πτοούν οι κυρώσεις
Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους θέλουν να διαλύσουν τη Συρία και να αποσταθεροποιήσουν την Τουρκία και το Ιράν είπε ο Cavusoglu
Πυρά κατά των ΗΠΑ μετά τις κυρώσεις που αποφάσισε ο πρόεδρος Donald Trump κατά της Τουρκίας εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, M. Cavusoglu, ο οποίος υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ παραβίασαν τις δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει σχετικά με τις τουρκικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη βορειοανατολική Συρία.
Σε δηλώσεις του από το Αζερμπαϊτζάν, ο Cavusoglu υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ δεν θα καταφέρουν να πάρουν το επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα μέσω της επιβολής κυρώσεων.
«Κανείς δεν μπορεί να επιτύχει κάποιο αποτέλεσμα απέναντι στην Τουρκία μέσω κυρώσεων και άλλων δράσεων» είπε ο Cavusoglu, ο οποίος κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι παραβίασαν τις δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει απέναντι στην Τουρκία σχετικά με τη στρατιωτική δράση στη Συρία.
«Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους  θέλουν να απομονώσουν το Ιράκ, να διαλύσουν τη Συρία και να αποσταθεροποιήσουν τόσο την Τουρκία όσο και το Ιράν» είπε ο Cavusoglu.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης