Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η SQLearn συνεργάζεται με τη Modion Maritime Management και παρέχει υψηλού επιπέδου ναυτική κατάρτιση

tags :
Η SQLearn συνεργάζεται με τη Modion Maritime Management και παρέχει υψηλού επιπέδου ναυτική κατάρτιση
Το Dolphin System είναι ένα διαδικτυακό σύστημα e-learning, σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου για τις ανάγκες της ναυτιλιακής αγοράς
Η SQLearn με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Modion Maritime Management, στην οποία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες e-learning για ολόκληρο τον στόλο της των εννέα φορτηγών πλοίων ξηρού φορτίου χύδην.
Ο καπτ. Στέργιος Νικολαϊδης, Operation Manager της Modion Maritime Management δήλωσε: “Προτεραιότητα για εμάς είναι η ασφάλεια και η προστασία των ανθρώπων μας.
Η εξειδικευμένη εκπαίδευση είναι το κλειδί για να εξασφαλίσουμε μία εξαιρετική απόδοση.
Μαζί με την SQLearn, έχουμε τη δυνατότητα να εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας στην ξηρά και εν πλω, ενώ ταυτόχρονα διαχειριζόμαστε εύκολα την εκπαιδευτική διαδικασία.”
Το Dolphin System είναι ένα διαδικτυακό σύστημα e-learning, σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου για τις ανάγκες της ναυτιλιακής αγοράς, με τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορούν να υποστηρίξουν την εκπαίδευση εν πλω.
Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της SQLearn, Dolphin Library, περιλαμβάνει διαδραστικά μαθήματα e-learning, τα οποία καλύπτουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες της ναυτιλίας.
Τα μαθήματα αυτά είναι βασισμένα στα θέματα STCW, τα οποία καλύπτουν απαιτήσεις εθνικές και διεθνείς απαιτήσεις, καθώς και αυτές της σημαίας.
“Είναι τιμή μας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στη Modion Maritime Management.
Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το e-learning και οι καινοτόμες μέθοδοι που μπορεί να επινοήσει και να εφαρμόσει κάποιος σε αυτό, το καθιστούν ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για τη ναυτική εκπαίδευση, όπου οι επιμορφωτικές ανάγκες είναι συνεχείς, μεταβαλλόμενες και τεράστιες”, τονίζει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SQLearn Α.Ε., κ. Σπύρος Γκούμας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης