Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (υπ.Ανάπτυξης) σε επενδυτές: Τώρα είναι η ώρα να βάλετε λεφτά – Όποιος δεν επενδύσει τώρα, θα χάσει

Γεωργιάδης (υπ.Ανάπτυξης) σε επενδυτές: Τώρα είναι η ώρα να βάλετε λεφτά – Όποιος δεν επενδύσει τώρα, θα χάσει
Τυχόν ύφεση της διεθνούς οικονομίας μπορεί να αποδειχθεί ευκαιρία για την ελληνική οικονομία είπε ο κ.Γεωργιάδης
Έκκληση στους επενδυτές να κάνουν τώρα την κίνηση τους και να επενδύσουν στην Ελλάδα απηύθυνε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Τώρα είναι η ώρα να βάλετε τα λεφτά στο τραπέζι.
Όποιος δεν επενδύσει τώρα στην Ελλάδα θα χάσει και όποιος επενδύσει θα κερδίσει» είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο στρατηγικό συνέδριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ): «Η Ελληνική Οικονομία στη Νέα Εποχή των Επενδύσεων και της Ανάπτυξης» ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος επανέλαβε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αποφασισμένη να διαμορφώσει φιλικό επενδυτικό περιβάλλον έτσι ώστε να πείσει τους επενδυτές να έρθουν στη χώρα μας τώρα που υπάρχουν ευκαιρίες.
Ο κ.Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι κατατέθηκε το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο στη Βουλή ενώ απαντώντας στην πρόταση του ΤΕΕ για τη δημιουργία ενιαίας αδειοδοτικής αρχής ανέφερε ότι θα γίνει το προσεχές διάστημα.
Μάλιστα ο υπουργός υποστήριξε ότι το ενδεχόμενο η διεθνής οικονομία να μπει σε υφεσιακό κύκλο μπορεί να αποδειχθεί ευκαιρία για την ελληνική οικονομία τόσο λόγω της μείωσης των επιτοκίων όσο και λόγω της δυνατότητας προσέλκυσης επενδύσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης