Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Πρότυπο επιστημονικό Κέντρο Μαστού από το Metropolitan General

tags :
Πρότυπο επιστημονικό Κέντρο Μαστού από το Metropolitan General
Το σύστημα διαθέτει πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν τριπλάσια διαγνωστική ακρίβεια σε σχέση με τα συμβατικά
Το μοναδικό θεραπευτήριο στην Ελλάδα, που διαθέτει το κορυφαίο παγκοσμίως μαστογραφικό σύστημα Mammomat Revelation είναι το Κέντρο Μαστού του Metropolitan General.
Το σύστημα διαθέτει πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν τριπλάσια διαγνωστική ακρίβεια σε σχέση με τα συμβατικά, ενώ η τεχνολογία PRIME που διαθέτει επιτρέπει τη μείωση της δόσης της ακτινοβολίας έως 30% με την καλύτερη δυνατή εικόνα.
Στόχος του Metropolitan General, μέλος του HHG, είναι να εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του, επενδύοντας σε υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και σε συνεργασία με ιατρούς υψηλής εξειδίκευσης, να εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους ασθενείς του.
Όσον αφορά το νέο Κέντρο Μαστού αποτελεί ένα πρότυπο επιστημονικό κέντρο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.
Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αφορούν την υγεία του μαστού, από το στάδιο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης έως τη θεραπεία και την αποκατάσταση.
Στελεχώνεται από ακτινοδιαγνώστες με εξειδίκευση στο μαστό, κορυφαίους χειρουργούν μαστού με διεθνή αναγνώριση, έμπειρους νοσηλευτές και ειδικούς τεχνολόγους.
Δίνει έμφαση στην πρώιμη διάγνωση που αυξάνει την καλή πρόγνωση, παρέχοντας τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν σε μία μόνο επίσκεψη στο θεραπευτήριο: πλήρης απεικονιστικός έλεγχος, κλινική εξέταση και αξιολόγηση των απεικονιστικών εξετάσεων από χειρουργό μαστού, και αν χρειαστεί ταυτοποίηση τυχόν βλάβης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης