Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Groupama Ασφαλιστική: Από σήμερα στον «αέρα» η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της

Groupama Ασφαλιστική: Από σήμερα στον «αέρα» η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της
Οι νέες ταινίες, οι οποίες υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας Trabaho Ltd, κάνουν σήμερα πρεμιέρα, προτρέποντας το κοινό να ανακαλύψει τις σύγχρονες και ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις της εταιρίας
Για μία ακόμα χρονιά θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό και διαδικτυακό «αέρα», η πετυχημένη διαφημιστική εκστρατεία της Groupama Ασφαλιστικής με τίτλο «χωρίς “ίσως, μπορεί κι ama”», ενισχυμένη από τρία φρέσκα spots.
Οι νέες ταινίες, οι οποίες υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας Trabaho Ltd, κάνουν σήμερα πρεμιέρα, προτρέποντας το κοινό να ανακαλύψει τις σύγχρονες και ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις της εταιρίας.
Η Groupama Ασφαλιστική γνωρίζει καλά τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και γι’ αυτό εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της με στόχο να προσφέρει ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων και σύγχρονων προγραμμάτων σε κάθε ασφαλισμένο, όσον αφορά την υγεία, το σπίτι, την εργασία και το όχημά του.
Η εταιρεία μέσω της νέας της καμπάνιας αναδεικνύει τη διαχρονική της δέσμευση : να παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλους τους πελάτες, της Τόσο Απλά, Τόσο Γρήγορα, Τόσο Σίγουρα, τηρώντας την υπόσχεσή της, ότι είναι «Σίγουρα δίπλα σας».
Η Groupama Ασφαλιστική επενδύει με συνέπεια στον τομέα της επικοινωνίας, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού αναφορικά με τα προϊόντα και τις λύσεις που παρέχει, οι οποίες για πολλές δεκαετίες την καθιστούν μία κορυφαία ελληνική ασφαλιστική εταιρεία.
Δείτε εδώ τα 3 νέα τηλεοπτικά σποτ:
Αυτοκίνητο, Tηλεοπτικό: https://youtu.be/5jDS3B6J0E8, Digital: https://youtu.be/Jl_-Uk3HnTk
Κατοικία, Tηλεοπτικό: https://youtu.be/8DJsgrMwNnA, Digital: https://youtu.be/EDdg3gprJeo
Υγεία, Tηλεοπτικό: https://youtu.be/LpfHoofjbSI, Digital: https://youtu.be/UpUJecohulk

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης