Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης (υπ.Εργασίας): Το ένα τρίτο των οφειλετών εντάχθηκε στις 120 δόσεις – Ρυθμίστηκαν πάνω από 4,5 δις ευρώ

Βρούτσης (υπ.Εργασίας): Το ένα τρίτο των οφειλετών εντάχθηκε στις 120 δόσεις – Ρυθμίστηκαν πάνω από 4,5 δις ευρώ
Αποτελεί ρεκόρ τόσο ο αριθμός των οφειλετών που εντάχθηκαν στη ρύθμιση όσο και το τελικό ρυθμισμένο ποσό είπε ο κ.Βρούτσης
Την θέση ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία διατύπωσε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης αναφέροντας πως σε αυτήν εντάχθηκε το ένα τρίτο του συνόλου των οφειλετών καθώς και ότι ρυθμίστηκε ποσό άνω των 4,5 δις ευρώ.
«Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η ρύθμιση των 120 δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία!
Αποτελεί ρεκόρ -που ξεπερνάει όλες τις προηγούμενες ρυθμίσεις- τόσο ο αριθμός των οφειλετών που εντάχθηκαν στην ρύθμιση όσο και το τελικό ρυθμισμένο ποσό.
Συγκεκριμένα:
• Εντάχθηκαν στην ρύθμιση 432.599 οφειλέτες, δηλαδή περίπου το 1/3 του συνόλου των οφειλετών
• Το ρυθμισμένο ποσό, σύμφωνα με συντηρητικές εκτιμήσεις του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο) θα κυμανθεί πάνω από 4.5 δις ευρώ.
Επιδίωξη της κυβέρνησής μας είναι μέσα από ένα μίγμα διαφορετικής οικονομικής πολιτικής, μειωμένων φόρων και εισφορών, με μία οικονομία που αναπτύσσεται διαρκώς, με μία αγορά εργασίας που ενισχύεται, με την ανεργία συνεχώς να αποκλιμακώνεται και, κυρίως, με ένα δίκαιο και ανταποδοτικό ασφαλιστικό σύστημα, να μην δημιουργούνται νέες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως στο παρελθόν.
Η συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις του κάθε πολίτη και επιχείρησης προς το Κράτος αποτελεί τον καλύτερο και πιο ασφαλή οδηγό προς το μέλλον» υποστήριξε ο κ.Βρούτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης