Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

To Σχολείο Τουρισμού OnTour στη Χαλκιδική

tags :
To Σχολείο Τουρισμού OnTour στη Χαλκιδική
Το Σχολείο Τουρισμού OnTour θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν έως και 300 συμμετέχοντες, οι οποίοι θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το διεθνές πανεπιστήμιο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη
Στις 10 και 12 Οκτωβρίου θα διοργανωθεί στη Χαλκιδική το Σχολείο Τουρισμού OnTour.
Η πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού, ενώ η δεύτερη στο Pomegranate Wellness Spa Hotel στην Ποτίδαια.
Οι συμμετέχοντες της δεύτερης μέρας του Σχολείου Τουρισμού OnTour Χαλκιδικής, θα έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν, με λεωφορεία, από και προς τις περιοχές της Κασσανδρείας και της Νικήτης.
Το Σχολείο Τουρισμού OnTour θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν έως και 300 συμμετέχοντες, οι οποίοι θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το διεθνές πανεπιστήμιο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Τη διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, έχει αναλάβει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, μέσω του τοπικού εκπροσώπου του, Γρηγόρη Τάσιου, Α’ αντιπροέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.
Το Σχολείο Τουρισμού OnTour XΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ Εθνικοί Υποστηρικτές είναι η Aegean, η Communication Effect, και η Ε-Survey.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης