Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καθηγήτρια πανεπιστημίου και σύζυγος πρώην υφυπουργού απεβίωσε κατά τη μεταφορά της σε νοσοκομείο

Καθηγήτρια πανεπιστημίου και σύζυγος πρώην υφυπουργού  απεβίωσε κατά τη μεταφορά της σε νοσοκομείο
Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε κατά τη μεταφορά από της στο νοσοκομείο Ιωαννίνων  λόγω σοβαρού καρδιολογικού προβλήματος
Μία 52χρονη καθηγήτρια Πανεπιστημίου έχασε τη ζωή της κατά τη μεταφορά της, λόγω σοβαρού καρδιολογικού προβλήματος, με ασθενοφόρο από την Αρχαία Ολυμπία στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.
H B.K. καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που συμμετείχε σε Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας στην περιοχής της Αρχαίας Ολυμπίας, το μεσημέρι του Σαββάτου (5/10) και ενώ περπατούσε έχασε τις αισθήσεις της.
Πολίτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή κοντά της έσπευσαν να τη βοηθήσουν, όπως επίσης και γιατρός του Κέντρου Υγείας.
Στη συνέχεια, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί, σύμφωνα με τον διοικητή, οι γιατροί διέγνωσαν στην 52χρονη σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα κι αμέσως έκριναν ότι ήταν απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο που διαθέτει καρδιοχειρουργική μονάδα.
Καθώς το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας δε διαθέτει τέτοια μονάδα, αποφασίστηκε να μεταφερθεί η 52χρονη στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων.
Από την πλευρά του ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Βασίλης Τσίκαρης, δήλωσε ότι το Σάββατο το νοσοκομείο ενημερώθηκε πως μεταφέρεται επείγον περιστατικό στην καρδιοχειρουργική κλινική του, που προετοιμάστηκε για να μη χαθεί χρόνος.
Ωστόσο, η άτυχη γυναίκα έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή λίγο πριν την Άρτα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Ο σύζυγος της εκλιπούσης είναι ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Παπαδήμου (Νοέμβριος 2011 – Μάιος 2012) και υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδoς Ιωάννης Μουρμούρας.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης