Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Mitt Romney στρέφεται κατά του Donald Trump στην υπόθεση έρευνας του Biden

Ο Mitt Romney στρέφεται κατά του Donald Trump στην υπόθεση έρευνας του Biden
Ο Romney χαρακτήρισε «λανθασμένο και αποκρουστικό» το γεγονός ότι ο Trump κάλεσε ξένες κυβερνήσεις να ξεκινήσουν έρευνα σε βάρος του πιθανού αντιπάλου του Biden στις εκλογές του 2020
Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Mitt Romney χαρακτήρισε σήμερα «λανθασμένο και αποκρουστικό» το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump κάλεσε ξένες κυβερνήσεις να ξεκινήσουν έρευνα σε βάρος του πιθανού αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές, του Δημοκρατικού Joe Biden.
«Η αναίσχυντη και πρωτοφανής έκκληση του προέδρου προς την Κίνα και την Ουκρανία να ερενήσουν τον Τζο Μπάιντεν είναι αποκρουστική και καταδικαστέα» τόνισε ο Romney ο οποίος ήταν υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2012.
Ο γερουσιαστής από τη Γιούτα ήταν ένας από τους πρώτους Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς που τάχθηκαν ξεκάθαρα κατά του Trump.
Με ανάρτησή του στο Twitter ο Romney σημείωσε ότι μοιάζει να είναι «πολιτικά υποκινούμενη» ενέργεια «όταν ο μοναδικός Αμερικανός πολίτης τον οποίο ξεχωρίζει ο πρόεδρος Trump για να ερευνηθεί από την Κίνα είναι ο πολιτικός αντίπαλός του, εν μέσω της διαδικασίας για το χρίσμα των Δημοκρατικών».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης