Ισχυρό ενδιαφέρον για την Ελλάδα στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IFTM, στο Παρίσι

Ισχυρό ενδιαφέρον για την Ελλάδα στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IFTM, στο Παρίσι
Τον στρατηγικό σχεδιασμό για τον ελληνικό τουρισμό, παρουσίασε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης στον κύκλο επαφών του
Το ισχυρό ενδιαφέρον για την Ελλάδα ως τουριστικού προορισμού επιβεβαιώθηκε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση International French Market (IFTM) η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα.
Τον στρατηγικό σχεδιασμό για τον ελληνικό τουρισμό, παρουσίασε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης στον κύκλο επαφών του.
Συνομίλησε με εκπροσώπους θεσμικών φορέων της Γαλλίας, με στελέχη αεροπορικών επιχειρήσεων και παράγοντες της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.Στις κατ’ ιδίαν επαφές του με 20 και πλέον παράγοντες του διεθνούς τουρισμού μετέφερε το μήνυμα της επωφελούς για όλους συνεργασίας με την Ελλάδα στον τουριστικό τομέα.
Επίσης εστίασε στις δυνατότητες του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Στα θετικά μηνύματα των προκρατήσεων για το 2020.
Και στον σχεδιασμό του υπουργείου για την ανάδειξη νέων τουριστικών προορισμών.

Ο ελληνικός τουρισμός δεν είναι μόνο «ήλιος και θάλασσα»

Ο Χάρης Θεοχάρης επισήμανε πως σήμερα ο ελληνικός τουρισμός δεν είναι μόνο «ήλιος και θάλασσα».
“Είναι”, όπως είπε “ένα πολυεπίπεδο προϊόν. Που στόχο έχει να καλύψει τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του σύγχρονου επισκέπτη”.
Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με τους Έλληνες εκθέτες.
Στο περίπτερο του ΕΟΤ συμμετείχαν 21 συνεκθέτες.
Μεταξύ των οποίων οι Περιφέρειες Κρήτης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Σκιάθου και ο Δήμος Πάρου.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS